@mayben@dee99
Na Hospitality bol aspoň Grafix, ale na Tridente vôbec nič pre mňa.
Ale LiR... Hybrid Minds, Etherwood, Spor, Noisia, Wilkinson, Metrik, Black Sun Empire, State of Mind, B-Complex, Skism... toľko veľkých mien.
@0sea Tak ale zas kolko stoji listok na Trident a kolko na LiR vsak Trident je len taky malickyy... Za tie peniaze sa podla mna oplati ako pise v @17 nie je to az takee zle no s LiR sa to neda porovnavat of coursee
@lenkaska1 To áno, tá cena robí svoje a Trident sa nedá porovnávať s LiR. Ale stále, pozriem na @17 a je to zlé. Aj Pohoda má lepší line-up. Bude tam Hybrid Minds, Koven. aj B-Complex. Už len preto by sa mi to viac oplatilo.
@0sea to som nevedela ze tam byva aj takyto lineup len čo potom s tým zvyšným časom tam ... ale podla mna aj na Tridente ti menej znami a sk/cz DJi mozu byt dobrí ale neviem no, nikdy som tam nebola
@lenkaska1 Vymenoval som len mojich obľúbencov. Elektroniky tam bude viac. RL Grime, Darkstar, A-Trak, DJ Click a určite nejaké ďalšie veci, ktoré nepoznám. Aj elektronický rock tam bude, ten osobne môžem, akurát umelcov nepoznám. Ale teraz už sú drahé lístky.
No a SK umelci... DJ Kukurica (či ako sa volá) znie zaujímavo.
@0sea tak to je super ze si tam clovek nieco najde .. no nahodou Kukurica je pohode sa mi zdaa.. ale možno sa mi to už aj pletie, kto by si pamatal este aj mena slovenskych djov
@lenkaska1 Ja neviem, kto je ten Kukurica, som ho vybral len kvôli menu (jediné, čo som si zapamätal ), ani sa mi nechce hľadať ho na nete. Slovákov vôbec nepoznám, okrem B-Complexa a Winside.
@lenkaska1 L-Plus si zajtra očekujem. : ) Meno znie celkom seriózne. Inak Winside je myslím len dubstepový producent, takže len B-Complexa poznám. Som nevedel, že len DnB rozoberáme.
@lenkaska1 Neviem, kde by som ho našiel naživo. Na Trident nejdem! Ale Winside je známy viac v zahraničí (on je z polovice Rakúšan, ak si dobre pamätám). Ešte som sa nestretol s tým, žeby ho tu niekto poznal.
@0sea tak ja som nanho uz dvakrat natrafila No kukla som od neho nejake dve veci a dost ppci, napr. to Sunrise, vazne brutalitka :tralala: este k tomu na slovaka
@0sea mala najviac zhliadnuti tak preto som na to klikla je mrte on ma viac nez potencial asi to vzdal ked ho pozna tak malo ludi alebo uz nevedel co ma vymysliet
@0sea@18 Hospitality bolo moc soft na môj vkus proste slabota... a čo sa LiR-ka týka, tak to je už o inom..tam by som rada..ale porovnaj cenu LiR a cenu za Trident chápeš...musím sa uskromniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
veď ľudia! poďteeee!
Unudila som sa na smrť.
@nicolkaa tak na LiRko by sme aj my šli radšej...ale uz ohľadom tohto mam dosť problém s peniazmi...nieto este LiR...
Na Hospitality bol aspoň Grafix, ale na Tridente vôbec nič pre mňa.
Ale LiR... Hybrid Minds, Etherwood, Spor, Noisia, Wilkinson, Metrik, Black Sun Empire, State of Mind, B-Complex, Skism... toľko veľkých mien.
No a SK umelci... DJ Kukurica (či ako sa volá) znie zaujímavo.
ja neviem čo rozoberáme hocičo asi ale kazdopadne Winside mi nic nehovori