Poculi ste uz tu pesnicku od Beyonce?...textovo sa mi uplne ze paci....vzdy som sa zamyslala nad tym preco je to tak ze chlapi nikdy nic nechapu,ci sa len robia takymi blbymi alebo to to radsej ani chapat nechcu...
Suhlasim s @1 ale nie vzdy to je taka zabava... Kazdopadne skor by som povedal ze chlapi chapu len vy zenske chapete vsetko inak a vyberate najhorsie scenare. Priklad za vsetky. Boli sme na chate asi tak 4 hodiny rano a nebolo co robit, vacsina ludi spala a my ako chalani sme hrali karty a kecali atd a prostre prisla situcia kedy kamos A poslal kamosa B do pice a vynadal mu do kokotov (doslova), urazil sa chalan A? Nie, pochopil, presne to co mal a to ze nema otravovat lebo teraz sa to nehodi. O nejaky cas neskor prisla kamaratka C za kamaratom A ten ju tak jemne poslal do prdele ze teraz nie, kamartka Csa odula ako papuca a nebola s nou normalna rec este dalsich niekolko hodin.
ok ved je uz davno zname ze prosto chalani a baby rozmyslaju rozne a jedni nechapu druhych cize mozte sa tu o tom hadat donekonecna...no a piesen,urcite casti textu sa mi lubia ale inac ju moc nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tak kto tu co nechape?
Mno lebo niekedy ste nepochopitelne,a llogicky sa vase spravanie neda vysvetlit...
je podla mna dost nudna co sa tyka melodie apod.
a slova a text nepoznam,enrozumiem takze neviem posudit...
a k tým chlapom, že nič nechápu. ty im snáď rozumieš? ale ináč vôbec nemám čo k tomu povedať