Niežeby mi to nejak trhalo žily, ale keď človek príde na birdz normálne diskutovať a pozrieť sa čo je nové a zrazu má 50 TSiek od niekoho, kto má potrebu okomentovať každú fotku len kvôli tomu, že sa mu nepáči (že camilla) a ešte keď nepomáha ani ignoráci
Jebať ignorelist. Hlavne nech už konečne idú vymazávať priatelia. @tomas sa nemá k tomu ani to opraviť, ani narovinu povedať že sere na to a že sa máme zmieriť s tým ako to je.
ja som dospel k zaveru ze objemovy prietok tomasovho hltana je vacsi pripadne rovny prietoku jeho rektalneho otvoru kedze si dokaze uz pol roka permanentne srat do huby ako bude vsetko opravene a zafixovane do dvoch tyzdnov
@anzu ja si pamätám jeho statusy, keď písal že chce vyskúšať ignorlist ale že nevie na kom či čo vtedy som sa taak potešila, že KONEčNE....a nič
@admin aha, takže sa tu zase milión vecí zmení, ako keď sa robil "nový birdz", všetci budú na všetko pičovať ako vtedy, bude v tom chaos.... veď načo robiť veci postupne....
@drejka Ja ti neviem či je vhodné to vyčítať jemu Tomas ten povie kadečo a udá kadejaký termín ohľadom birdzu a admin to podľa mňa len tlmočí. I keď znechutenie chápem
musíš sa naučiť ignorovať ty sama, čo som si všimla, ty na každú zlú reakciu od niekoho či už od camilly alebo niekoho iného začneš oponovať, tak niet divu, že v tom pokračujú, keď ich to baví sa s tebou hádať... myslím, že keby si to jednoducho mala v prdeli, tak by ich to prestalo baviť...
ale ignorelist by nebol odveci, no pochybujem, že sa tomas k niecomu takému dostane
To je jasné, od toho tu som. Aj sa to naozaj rieši, a ono by to aj v tom termíne zrejme bolo, len to by sa tomu musel človek venovať na 100% všetok svoj voľný i pracovný čas, a to u Tomáša možné jednoducho nie je.
Tiež si nemôžem robiť na 100% svoju robotu, keď to nie je hotové. Čiže som nespokojný rovnako (aj viac) než radoví užívatelia.
@klaudiqaaa niektore veci su proste vo vyssej moci, pokial budu stranky fungovat z navstevnosti a tym padom aj podiel reklami tak ludia budu druhorady, ludia su kadejaky ale to mas vsade, zapni pokec a uvidis kolko tam je uchylakov a demntov, ale kazda vec ktorou sa nieco omezi klesa navstevnost ako je to na pokeci tak aj sme, toto ale uz s forom nema nic spolocne a isli by proti sebe ako aj perex.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@anzu ja si pamätám jeho statusy, keď písal že chce vyskúšať ignorlist ale že nevie na kom či čo vtedy som sa taak potešila, že KONEčNE....a nič
@admin aha, takže sa tu zase milión vecí zmení, ako keď sa robil "nový birdz", všetci budú na všetko pičovať ako vtedy, bude v tom chaos.... veď načo robiť veci postupne....
Áno vravel. Reprodukoval som informáciu od tomasa. Teraz sa nevyjadrujem už k ničomu konkrétnemu, čo sa týka dátumu, pre istotu.
Súhlasím, tiež som navrhoval po častiach, ale on sa rozhodol inak.
@18miki18
Kto si počká, ten sa dočká.
ale ignorelist by nebol odveci, no pochybujem, že sa tomas k niecomu takému dostane
klaudia, skôr odtiaľto definitívne odídeš, ako bude niečo ako ignorelist
Tak ja z toho nadšený nie som. Potom nadávajú len mne, ako keby som bol zodpovedný za programovanie a nie kontrolór obsahu.
To je jasné, od toho tu som. Aj sa to naozaj rieši, a ono by to aj v tom termíne zrejme bolo, len to by sa tomu musel človek venovať na 100% všetok svoj voľný i pracovný čas, a to u Tomáša možné jednoducho nie je.
Tiež si nemôžem robiť na 100% svoju robotu, keď to nie je hotové. Čiže som nespokojný rovnako (aj viac) než radoví užívatelia.
this made my day
@luc.ka ty še nešmej
True story.
..kvak..
mne je to v podstate jedno, zatiaľ ešte stále birdz nedosahuje úroveň pokecu, čiže ma to až tak netrápi.
ale človek by čakal napr možno konštruktívne nápady a namiesto toho "kto si počká, ten sa dočká"
Moje povinnosti sa plnia na 100%. Ja nerozhodujem o čase druhých ľudí.
som podcenia.... tomasove casove limity
@luc.ka vpohode za dalsie 3 roky mozno ten blocklist bude poriadne fungovat
Ja už mam je boží