Prosím vás, dali by ste follow na instagrame karinna8863, je to kamarátka..nuž, dáme 450 follows? je to darček k jej narodeninám, veľmi si to želá ..tak, pomožete mi splniť jej želanie? všetkým vám ďakujem
Nebude sa zdať tvojej kamoške divné, že jej len tak nabehli z ničoho nič toľkí followeri? Myslím, že by sa jej nepáčilo, že si zmobilizoval internetovu komunitu, aby jej k narodeninam dsla follow. Je to také ploché a zbytočné, až sa nad tým rozum zastavuje. Rozmýšľal si nad tým, čo jej to dá do života? Nič. Ani radosť nebude mať. Kúp jej radšej čokoládu. Tá aspoň uvoľňuje hormóny šťastia.
panebože kam sme to dospeli že follower k narodkam ja dostavam flower
a čo že akože bude mať xyz followerov, čo bude robiť? robiť zo seba piču? alebo bude nad tym masturbovať?
no nič idem sa aspoň pozrieť na jej tvorbu
jedna žiletka, jedna žila, jeden život, jedna chviľa odpadaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale inak @1
parodovať áno. Ale musíš si dať zadok na profilovku
normálne ma odjebalo teraz, keď som si uvedomil, že o tri fóra nižšie tu ľudia diskutujú o pokroku ľudstva .. a potom toto..
a čo že akože bude mať xyz followerov, čo bude robiť? robiť zo seba piču? alebo bude nad tym masturbovať?
no nič idem sa aspoň pozrieť na jej tvorbu
jedna žiletka, jedna žila, jeden život, jedna chviľa odpadaja