V prvom rade by som si zistil od koho maju susedia optiku. Ak by mali vsetci toho jedneho, resp.ak maju vsetci optiku, tak by to bolo super, lebo by si mal vacsiu rychlost, kedze vsetci tahaju jeden tok. (Cim viac pripojeni, tym vacsia rychlost) potom uz si len treba zvolit kanal, ktory je najmenej zaruseny.
Zisti si aj kto robil pripojku na optiku, ak to robil trebars orange, tak napriklad nejaky antik, upc alebo iny oblastny provider sa nemusi pripojit skrz povolenia. Ja som tak musel cakat 3/4 roka kym mi skonci zmluva u oblastneho providera lebo som chcel optiku a on nedostal od orangu povolenie sa pripojit.
@goldenbeach teraz som robil test.. download mam cca 30mbps a upload 3 mbps.. ale zalezi aky balik si clovek kupi.. maju aj rychlejsie.. ale kedze som jediny odberatel v domacnosti, tak mi to az na par vynimiek celkom postacuje.. ak by sme boli viaceri, chcelo by to samozrejme kupit vyssi balik..
@goldenbeach preco orange ano a telekom nie? dlhe roky mam dsl od telekomu a bez problemov...teraz mam rychlejsi vdsl a povedzme ze je to ok...rychlost neni uplne taka ako na papieri ale je neobmedzeny. nedavno odstranili fup a celkovo ak neratam obcas nejaky vypadok tak nemam problem...v com je orange lepsi?
@kosmiklove kvoli ich praktikam. ja som mal najprv čislo na kredit, potom sme si domov vzali magio a tí čo dovadzali bolo hrozne, nema nedali pokoj ani po vypovedi od zmluvy.. nedavno som platil skoro 300e za nedodržanie nejakych podmienok po 10 rokoch čo som mal od nich nejaky fix.. horšie ako zdravotn poisťovňa všzp
@salora pojdem asi ten orange, za nejakych 23€ mam ten najrychlejsi balik aj so zakladnou tv(aj ked tv sa u nas nepozera, ale niekedy je ta3do pozadia fajn), upc aj tcom vychadzaju drahsie o nieco.
swan by som si nedal ani pici, mam 4ku v mobile a keby mi nevydrzi 20€kredit 3mesiace, tak tam nejsom ani sekundu. takto ozeliem aj to, ze vytiahnem paty z mesta a lepsie jak 3g neni. vsade inde mi pri tejto spotrebe vychadza pausal 20mesacne.
inak, co tu disujes edove pripojenie! nieje to az tak davno, co by s hentym bol king of pop. dakedy som nejaky mrtvy 8GB bluray rip stahoval 2 dni
@mezomus sak ja ho prave ze nedissujem skoro 20 MB na FWA je velmi slusne pripojenie... este k tomu merane na wifine no pokial ide o net a 4-ku, tak maju asi najlepsie ceny, len skoda, ze to pokrytie nie je tiez take dobre ako cena... teraz, ked vyuzivaju Orange, je to lepsie, ako ked vyuzivali este Telekom, ale tak pomalysa to zlepsuje na to, ako dlho su na trhu... urcite lepsie, ako kyslik, ktory je na SK uz nejkakych 12 rokov ci kolko a stoji furt za hovno...
@salora o2 bolo cool v zaciatkoch, teraz by som od nich nechcel nic.
mne 4ka vyhovuje, prave kvoli cene. 99%casu som v BA, kde je signal fajn. a to 1% co som na dialnici, alebo niekde v riti mi staci aj ten orange 3g(pripadne edge , ktory sa zapina ked neni 4ka signal. kazdopadne na imessage, soundcloud a navigaciu(ktoru skoro nepouzivam), to asi fakt staci. necitim ani nejaky velky diskomfort(pokial to fakt neni len edge).
daju ti aj bez tv baliku, ja mam čisto len internet.. ak chceš ta3 do pozadia, tak to si aj na pc alebo android tv otvoriť.. keby sa dal vyskaldať tv balik podľa vlastneho gusta, tak si môžno zoberiem tv balik.. a teda musel by som kupiť tv od OR mam ten stredny baliček a stači to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ak mas moznost pripojit sa na optiku, tak urcite orange, ostatne by som ani potom neriesil. Telekom us duplom nie
je tu optika
Zisti si aj kto robil pripojku na optiku, ak to robil trebars orange, tak napriklad nejaky antik, upc alebo iny oblastny provider sa nemusi pripojit skrz povolenia. Ja som tak musel cakat 3/4 roka kym mi skonci zmluva u oblastneho providera lebo som chcel optiku a on nedostal od orangu povolenie sa pripojit.
príde mi drahý, ale tak moc som nevyberal
swan by som si nedal ani pici, mam 4ku v mobile a keby mi nevydrzi 20€kredit 3mesiace, tak tam nejsom ani sekundu. takto ozeliem aj to, ze vytiahnem paty z mesta a lepsie jak 3g neni. vsade inde mi pri tejto spotrebe vychadza pausal 20mesacne.
inak, co tu disujes edove pripojenie! nieje to az tak davno, co by s hentym bol king of pop. dakedy som nejaky mrtvy 8GB bluray rip stahoval 2 dni
mne 4ka vyhovuje, prave kvoli cene. 99%casu som v BA, kde je signal fajn. a to 1% co som na dialnici, alebo niekde v riti mi staci aj ten orange 3g(pripadne edge , ktory sa zapina ked neni 4ka signal. kazdopadne na imessage, soundcloud a navigaciu(ktoru skoro nepouzivam), to asi fakt staci. necitim ani nejaky velky diskomfort(pokial to fakt neni len edge).