Tém typu "už ste sa stretli s niekým z netu/po akej dlhej dobe písania/aké to bolo.." už tu bolo hodne. Niektorí sa potom do komentárov nevyjadrovali len úsečne, popísali to podrobnejšie, ale nezaregistrovala som, že b
ked som sla prve razy ze som mala tak 13-14 rokov tak to vedeli
inak posledny raz co to vedeli som mala 14 a odvtedy je kazdy novy clovek ktory sa u nas doma obcas zjavi nieco typu kamarat z krcmy alebo kamaratkin kamarat ktoreho sme stretli v meste pripadne najnovsie je kazda osoba s ktorou niekam idem nikto odnikial
u nas je problem aj komunikacia ohladom jedla nieto este toto
nikdy by ma nepustili. je jedno koľko mám rokov kým bývam v ich dome tak musím poslúchať. otec by sa hneval aj keby zistil že si vôbec s niekým píšem lebo podľa neho sú na nete len samí úchyláci, takže keď je na blízku tak nepíšem.
ja sa nestretavam z netu len tak s hocikym, ale ked uz tak mam overene ze ten clovek nie je uchyl a bude to bezpecne Ale doma normalne poviem ze idem na birdz stretko, ked nejake je a mama sa pyta kto tam ide, lebo vas tu vsetkych pozna Ale aj tak mam dohody a specialne sifry, ze keby sa nieco zle udialo, tak ma zachrania
povedal som to mamke az dodatocne. reagovala na to cca "@hnisavica ? o____________O lol, rofl, lmao, s nim sa IMHO nestretol nikdy nikto okrem hajzly, takze ak si myslis, ze ti to zozerem, tak si velky pan O___________O"
noo, bolo to tazke vysvetlovat mamicke, ze pridu tu dvaja neznamy typci z BA kvoli mne a ze s nimi budem celu noc pit na izbe(ktoru mi btw. este vybavovala ona), ale tak zmierila sa s tym a potom uz pohodaaaaaaaaaaa neni problem, vzdy jej vravim s kym idem von, takze..
prvý krát som sa stretla s babou, s ktorou sme si písali listy (net ešte ľudia nemávali). to som mohla mať tak 12, o tom samozrejme vedeli. Potom ďalšia baba z listov, o tom už nevedeli. O nikom ďalšom tuším už nevedeli. Ja som s mojimi rodičmi vždy dosť málo hovorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nemajú ani potuchy a nebolo ich málo
a inak...čo som bol,tak som jej potom vravel že niekto z Birdzu...a áno vie čo je Birdz
máme radi tágovanie tvojho mena
ehm,vedela,neprotestovala,nemala som čo skrývať,mala som 20 stačí?
no to vies!
ked som sla prve razy ze som mala tak 13-14 rokov tak to vedeli
inak posledny raz co to vedeli som mala 14 a odvtedy je kazdy novy clovek ktory sa u nas doma obcas zjavi nieco typu kamarat z krcmy alebo kamaratkin kamarat ktoreho sme stretli v meste pripadne najnovsie je kazda osoba s ktorou niekam idem nikto odnikial
u nas je problem aj komunikacia ohladom jedla nieto este toto
(ale pri istotu som bola vždy za to, aby bolo miestom stretnutia nejaké verejné miesto, kde je kopa ľudí