ak mate prosim kontakt na spolalivu gynekologicku amb./ kliniku, Kde vykonavaju potraty, hocíkde na zapade slovenska, tak velmi prosim, suri to...ja nemam ako pytat sa, kedze som v zahranici, kde mi ju odmietaju urobit, a nemoralizujte ma prosim, ine vych
Nie je iná možnosť?? Ako keď si to dieťa naozaj nemôžeš nechať ty, tak nemyslíš, žeby bolo lepšie ho vynosiť a radšej ponúknuť na adopciu? Je veľa ľudí, ktorí by deti chceli mať a nemôžu...prepáč, že sa ti do toho miešam, ale naozaj aj toto je možnosť...a toto si nebudeš vyčítať až tak ako keby si šla na potrat....
@15matka14 ...jezis...xcela kontakt na gynekologicku amb. a ty tu zacnes filozofovat a sudit ju ? zobud sa omg... strata 9mesiacov len tak "nic nerobenia ,llen preto ze ma dieta v bruchu" ..to sa ti nezda teiz velka cena? ..jasne ze radsej na potrat nech ide ked asi nexce to dieta vobec mat teraz...
Toto nieje ani o peniazoch.. Niektorí nepochopia,že niekedy človek fakt nevidí iné východisko. Je rozhodnutá a je to jej rozhodnutie,nechápem čo to tu rieši... a k otázke... pozri to tam ..
Vždy nie je správne hľadať to najjednoduchšie riešenie. Čo je počaté, zaslúži si život. Je len jeden, preto by sme si ho mohli vážiť. Chce to len kúsok odvahy a pokojné rozmýšľanie.
Choďte do riti s tými morálnymi zásadami a hniezdami záchrany, lebo to jej fakt pomôže keď to sem začnete dávať takéto príspevky, tuším tomu hovorím empatia..
sama autorka povedala že nechce aby bola moralizovaná tak neviem čo tu riešite... príspevok ktorý skopírovala @drejka ti myslím pomôže. Tiež sa mi zdá že by to mali robiť v každej fakultnej nemocnici, stačí zájsť sa gynekológom a informovať sa uňho. Držím ti palce aby všetko dopadlo ok
Dakujem vsetkym, zvlast @drejka a @laurikaaa - ta sa mi velmi pozdava. mam zhruba tak 500 eur, mohla by som si este aj pozicat, takze radsej by som uz isla na tu sukromnu (lepsiu). a skusala som aj sama google, ale vsetko sa mi zdalo nespolahlive, akurat co som nasla ten clanok ako drejka. Aj som telefonovala (a lekar ma odbil s tym, ze on to nevykonava.). takze dakujem este raz, kto nezazil, nepochopi
@majo16@drejka napísala som len svoj názor, a to predsa môžem.Raz to možno bude ľutovať.Potrat nie je len nejaký obyčajný zákrok, je to o niečom úplne inom....@junkychess zobudiť by si sa mala skôr ty, zdá sa ti, že som ju súdila? Napísala som niekde niečo v zmysle "spamätaj sa, je to vražda,ty nie si normálna..."..tak napísala? a zrejme máš v živote zvláštne hodnoty, keďže si nevieš vážiť život a ľudí, keďže si dokázala napísať vôbec niečo také "strata 9mesiacov len tak "nic nerobenia ,llen preto ze ma dieta v bruchu"
@15matka14 rozmyslam cisto racionalne mas pravdu nevazim si zivot ale to nesuvisi s touto temou proste ked sa na to ta baba neciti . A ty jej das navrh ze nech aspon vynosi to dieta, nechapes ze aj tych 9mesiacov bude to dieta na pritaz? to da rozum ze ked to dieta nexce mat, tak vynosit uz vobec nie ..
Mne moja matka o tom rozprávala, že všetci jej hovorili aj kamarátky aby spravila buď to alebo ma dala do detského domova. A som taký hlúpy že ešte dnes si asi poriadne neuvedomujem koľko síl a odvahy ju to stálo, dávno som jej nepovedal že jej za to ďakujem...
ísť na potrat je najväčšia hlúposť akú môže dievča urobiť. Dieťa môžeš predsa dať na adopciu. Vedz že po čase to budeš ľutovať. čo ak v budúcnosti nebudeš môcť mať deti. Radšej si to rozmysli.
Nejdem odpovedať na teba ale na to, čo sem dali ten jeden príspevok.
Prečo by dieťa malo pokaziť život? A prečo, keď niekto na neho nemá "chuť" tak si ho spraví? Toto je najviac hlúpe na tom príspevku. Lebo každý inteligentný človek, ktorý nechce dieťa pre to niečo spraví a nie až potom, keď už existuje.
@drejka uz som bola u gynekologa,Mam aj spravu, akurat som v 6 tyzdni, ale kedze som v zahranici povedal mi, ze kedze tam nemam trvaly pobyt, tak mi to nemoze spravit...A nemala som ako zajist osobne na kliniky na sk, kedze som tisice km vzdialena. a volala uz som na tu mediakl, a uplne mila, dala mi informacie a nemusim byt ani poistena na sk, co ani nie som(coho som sa najviac bala, ze ma preto nezoberu.). Ale uz koncim, toto som nechcela, aby to tu zacali rozoberat a polemizovat, vdaka vsetkym. a @admin ,ak sa da vymaz to prosim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» mediklinik.sk/sk/kontakt...
Vždy nie je správne hľadať to najjednoduchšie riešenie. Čo je počaté, zaslúži si život. Je len jeden, preto by sme si ho mohli vážiť. Chce to len kúsok odvahy a pokojné rozmýšľanie.
@seminika tebe držím palce
@georg21 zdieľam podobný názor
Mne moja matka o tom rozprávala, že všetci jej hovorili aj kamarátky aby spravila buď to alebo ma dala do detského domova. A som taký hlúpy že ešte dnes si asi poriadne neuvedomujem koľko síl a odvahy ju to stálo, dávno som jej nepovedal že jej za to ďakujem...
@15matka14
Ďakujem, mám radosť.
Prečo by dieťa malo pokaziť život? A prečo, keď niekto na neho nemá "chuť" tak si ho spraví? Toto je najviac hlúpe na tom príspevku. Lebo každý inteligentný človek, ktorý nechce dieťa pre to niečo spraví a nie až potom, keď už existuje.