Niekedy narazim na zaujimave fora na tejto stranke a niekedy sa aj dobre pobavim ale nenapadlo by mi, ze sem niekedy napisem. Mam len jednu otazku, je pravda, ze ked je chalan vzruseny tak sa mu tvori tekutinka (v ktorej sa nachadzaju spermie (vola sa to
@pocahontas93 táto tekutina obsahujúca spermie by sa mala tvoriť až pred vyvrcholením. Neznamená, že povedzme po minúte tam už tá tekutina bude (samozrejme záleží od toho ako rýchlo sa dokáže on urobiť, niektorí muži majú ten problém, že veľmi skoro a netrvá im to ani minútu, ale to už musíš vedieť ty)
@pocahontas93 to vsetko, co si napsiala, pravdou je....ale sanca, ze si otehotnela je minimalna.....aj ked.....priroda je niekedy mocna carodejka ....a ak osud chce, aby si tehotna bola, tak budes.... ....takze sa netrap...su len 2 moznosti....bud si alebo nie si
@15 neviem preco ale strasne si ma pobavil, .. dievka zda, ze to mas nastudovane aspon trochu, tak hadam sama vies, ze sanca je, ale minimalna, sak si sprav test, stoji to 4 eura ci kolko ... inak, to co bolo za cloveka? nasadzovat kondom opacne a este potom ho otocit, tak si ho mal nechat opacne, to iste, len lubrikacia nie je,
Zabudla som napisat, ze sa ma bez toho kondomu s nim na sekundu dole dotkol, ale nestresujem sa uz. No a jemu to vraj vzdy nasadzovalo dievca a kedze ja, panna tak som mu to nechcela nasadzovat. A nedalo sa s obratenym lebo nedrzal spravne.
stale sa pri citani musim pousmiat, musim uznat je to nebola vtedy vtipna situacia, ale mne to pripada takto z odstupu vtipne, normalne mam aj nutkanie meme na to urobit, ... jasne, ze to neboli nejak extra, to su len famy, ale sme urcite poteseni, ze sa delis s nami o tieto intimne informacie,
zapamataj si dievca raz a navzdy, ze tieto kvapocky lasky ci tuzby ci jakej onej NEOBSAHUJU spermie same od seba. riziko, ze obsahuju spermie je len v pripade, ze sa kratky cas pred tym uz raz spravil.
@pocahontas93 Za normálnych okolností by tam nemali byť spermie. Výlučok Cowperovej žľazy sám o sebe neobsahuje spermie. AK mal pred tým ejakuláciu, tak mohli zostať v močovej trubici. Ak nemal tak klud.
nechapem preco sa jej smejete a urazate ju.samozrejme nie vsetcia!!!!dievca chcelo len radu tak jej ju dajte a ked ju neviete tak neurazajte pojasenci!!!!najradsej mam mudrlantov co niekoho urazaju a ked uz tak sa zamyslite nad sebov preco ste tukli na intimnu otazku.onanisti!!!!
nechápem, čom ten kondóm už nemohol nechať tak.. šak aj z druhej strany keď si ho dá, izolácia bude tá istá. už sa mi stalo, že som si omylom dal naspak, a otec nie som
ste celkom mili niektori a dakujem.. Asi na tuto stranku budem chodit castejsie, takze da sa v mojok profile schovat ta kolonka moje diskusie? Ci vy ju nevidite?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Teda myslím
ale ano, je
Colt .45
Hm, som rád, že ten môj stál za viac
veď podľa toho ako je tam "poskladaný" tak sa naopak zrolovať dolu predsa nedá, nie?
či ľudia si ho nasadzujú nejakým špeciálnym spôsobom, o ktorom ja netuším?
Kvapka túžby môže obsahovať spermie,zvyčajne sa vytvára pri vzrušení.
Ešte existuje aj tzv. predejakulačná tekutina,ktorá má za úlohu neutralizovať moč v močovej trubic predtým,ako ňou prejde ejakulát.
Dievča,naštuduj si nejaké veci,lebo zle dopadneš.
Ak ťa zaujíma viac,skús trebárs www.sexus.cz