mám problém ,chodím už 11 mesiacov s priateľom ,zatiaľ však sme spolu styk nemali ,no netting a petting sú už bežné ,som panna a on je panic,sme obaja neskúsení..pred mesiacom sme začali s tým ,že sa mi partner mazná s telom resp.prsiami ...a problém je
ahoj. konecne je tu po dlhom case zase tema pre mna
takze hned na zaciatok mozeme vylucit tvoje obavy z rakoviny prsnika. nepocul som este o pripade ze by po uhriznuti človekom do poprsia niekto dostal rakovinu. keby tomu tak bolo tak by sa asi nepraktizovali vsetky tie sado-maso praktiky ako vesanie otrokyne za bradavky a podobne nechutnosti.
ak ta naozaj miluje uz 11 mesiacov tak to pochopi chlapec ked mu povies, ze "mam sice radost ze ta tak vzrusujem, aj sa mi paci ako sa mi hras s prsiami, ale keby to slo jemnejsie, by ma to viac vzrusovalo".
a zaujmalo by ma ci on tie modrinky vidi, ked ti lezie na prsia. pokial netrpi daltonizmom, tak je nevsimavy alebo mu to je jedno.
kazdopadne ci uz tou mojou vetou alebo inou, mu to musis povedat, ze aj ked sa ti to paci, je to trosku divoke a bolestive. a nech ta radsej jemne uhryzne do pery, co je myslim si vzrusujucejsie ako bradavky (podla mojich skusenosti) a radsej nech ta stimuluje lizanim bradaviek spickou jazyka.
sú prosto partie tela, ktoré majú niektoré ženy/dievčatá citlivejšie ako iné. Chalan sa musí naučiť mierniť tak, aby sa dokázal správať nežne a teba to v žiadnom prípade nesmie bolieť.
ale sak keby sa jej to nepaci tak mu to asi nedovoli, nie? Tu z toho robite vedu...ju len zaujima, ze ci ked jej s nimi dorobi mordor ci z toho nemoze nic dostat. Na tvojom mieste by som sa na to spytal normalne gynekologa, sak ked ti povie, ci to je bezpecne ci nie Ale ja som cucfleky a kusance robil tiez a bezne a lekarka sa je vzdycky len smiala, ze co to ma za milenca A moj doktor sa mi tiez bezne smeje za cucfleky a odreniny na vtakovi a nehovori, ze by mi mal odpadnut, ani ze by som sa mal krotit
@lacike90 tie s/m praktiky castokrat ohrozuju zdravie tych jedincov, len ti to maju u pici
ale nejde o hryzenie ,to urobil jemnučko len raz ..o to nejde ...z toho ma prsia určite nebolia ...ale skôr asi z tých vášnivých bozkov a "sania " ...
@panpeterpan ja však nechodím ku gynekologičke zatiaľ ...a ani tam nemám chuť ísť ,ale kedže tvoja priateľka to má tiež tam a gynekologička nič na to ,tak potom asi mám zbytočné obavy ...dakujem za radu ....
@adsy takže jeto bežné ?áno ,moje partie niektoré sú naozaj veľmi citlivé ,ako napríklad táto partia a ešte aj na krku ...
myslím, že by ste sa o tom fakt mali porozprávať...ak ti to vadí, nech ti to nerobí...toto je vec, v ktorej nemôžeš zavrieť oči a povedať si, ja to pretrpím...neviem ti povedať, z čoho môže byť ten fliačik...možno je to fakt len modrina, takže by som zbytočne nepanikárila...nie som ani ja nejako extra skúsená (teda, skôr vôbec), ale myslím si, že rakovina ti z niečoho takého nehrozí
@withoutyouiamlost dievčatá sú bežne veľmi citlivé ak sa im chalan nešetrne hrá s prsiami, či klitorisom alebo ušami, krkom. Prosto to sú citlivé zóny a dosť Ale sú niektoré dievčatá, ktoré sú veľmi veľmi citlivé na celé telo a niektoré, ktorým to nevadí
@adsy nie že nešetrne hrá,ale nie je to extra najnežnejšie ,preto ...asi a mám tam citlivú zónu jasné ..ja som celá až príliš citlivá ....ako nikde inde ma to nebolí ,ale len tam na prsiach uff ...a neviem ,čo s tým ...
@adsy ale nemôže to nejako tej žene ublížiť ?ked sa jej chlap tak s tým hrá ?a ako si sa dokázal tak ovládať ,aby si bopl nežnejší ?lebo ten môj to nedokáže veľmi ...
@inequity tam dole zatiaľ prejsť nechceme stačí hore -bohato ale dakujem za radu
@lacike90 on to nerobí naschvál a on tie modrinky potom nevidí ,lebo je to vždy po tme a ja som mu to už povedala ,povedal ,že bude jemnejši ,ale nejde o uhryznutie ,to sa stalo len raz ,ale horšie sú tie vášnivé bozky na tie prsia ,to ma bolí potom ,ja sa len proste obávam toho,či ma to stále bude bolieť ,alebo čo ..ved to nie je normálne podľa mna ,ešte som nepočula ,že by to nejakú ženu bolelo ,práveže je to vzrušujúce ,teda malo by byť a nie bolestivé
ale dakujem za radu ..
a vieš ja som to s tou rakovinou myslela ,že ak sa to bude pravidlene opakovať ...
podľa mňa je tvoj poctivý frajer vysadený na prsia, je to jeho fetiš, akonáhle by s tým musel prestať, vaša láska stroskotá, musíš ho jednoducho požiadať aby sa kontroloval a uberal z intenzity hryzenia na jemnejšie a postupne ho posúvať na inú časť tela..........filip
este by ma zaujmalo ake mas prsia ci pevne, tvrdsie alebo skorej makksie jemnesie...ako by som to spravne vysvetlil?!
pozri obrazok:
ak mas take ako v strede az napravo a na omak ako zrely pomaranc tak ta mozu boliet...skus si ked budes sama sa sama stimulovat, hrat sa s prsiami, trochu ich mackat, ci ta budu boliet
a pre vsetkych ktory to nevedia, fetiš nie je len nieco eroticke co sa nam paci na druhom ci uz muzovia alebo zene ako napr. silonky, nohavicky, maznanie sa s prsiami atd. fetiš je všetko co sa nam paci na tom druhom...oci, usmev, vlasy. fetiš sa stal materialnym až v poslednych 20 rokoch priblizne.
Veď ked ste už toľko spolu asi by ste si mali hovoriť všetko tak mu to narovinu povedz Ked ťa miluje to pochopí veď nato je dôvera a pochopenie medzi partnermi
@withoutyouiamlost jednoducho chlapovi narovinu poviem, nech sa skludní ... chlap je drsňák od prírody a myslí si, že čím viac mačká, tým lepšie to robí žene.. čo je ovšem kktina jak delo.. proste mu to povedz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
urcite nie je dobre ked mas koli tomu modriny...
nemozes mat z toho rakovinu ale ked chces tak chod ku svojej lekarke , ta ti poradi viac ako tento chuj portal.
A budes mat o stres menej
ahoj. konecne je tu po dlhom case zase tema pre mna
takze hned na zaciatok mozeme vylucit tvoje obavy z rakoviny prsnika. nepocul som este o pripade ze by po uhriznuti človekom do poprsia niekto dostal rakovinu. keby tomu tak bolo tak by sa asi nepraktizovali vsetky tie sado-maso praktiky ako vesanie otrokyne za bradavky a podobne nechutnosti.
ak ta naozaj miluje uz 11 mesiacov tak to pochopi chlapec ked mu povies, ze "mam sice radost ze ta tak vzrusujem, aj sa mi paci ako sa mi hras s prsiami, ale keby to slo jemnejsie, by ma to viac vzrusovalo".
a zaujmalo by ma ci on tie modrinky vidi, ked ti lezie na prsia. pokial netrpi daltonizmom, tak je nevsimavy alebo mu to je jedno.
kazdopadne ci uz tou mojou vetou alebo inou, mu to musis povedat, ze aj ked sa ti to paci, je to trosku divoke a bolestive. a nech ta radsej jemne uhryzne do pery, co je myslim si vzrusujucejsie ako bradavky (podla mojich skusenosti) a radsej nech ta stimuluje lizanim bradaviek spickou jazyka.
to je asi vsetko co ti viem poradit
Lacike
Na mieste jej chalana by som sa nasral ze to vypisuje na net a neriesi len somnou.
Ale veď ty by si na mieste jej chalana o tom asi ani nevedel.
Dievča, skús aj ty jeho poriadne kusnúť tam dole, a potom sa môžete začať baviť o tom či budete menej vášniví.
@lacike90 tie s/m praktiky castokrat ohrozuju zdravie tych jedincov, len ti to maju u pici
ale nejde o hryzenie ,to urobil jemnučko len raz ..o to nejde ...z toho ma prsia určite nebolia ...ale skôr asi z tých vášnivých bozkov a "sania " ...
@panpeterpan ja však nechodím ku gynekologičke zatiaľ ...a ani tam nemám chuť ísť ,ale kedže tvoja priateľka to má tiež tam a gynekologička nič na to ,tak potom asi mám zbytočné obavy ...dakujem za radu ....
@adsy takže jeto bežné ?áno ,moje partie niektoré sú naozaj veľmi citlivé ,ako napríklad táto partia a ešte aj na krku ...
(A toto je maximálne seriózna rada - spojiť príjemné s užitočným)
@inequity tam dole zatiaľ prejsť nechceme stačí hore -bohato ale dakujem za radu
ale dakujem za radu ..
a vieš ja som to s tou rakovinou myslela ,že ak sa to bude pravidlene opakovať ...
este by ma zaujmalo ake mas prsia ci pevne, tvrdsie alebo skorej makksie jemnesie...ako by som to spravne vysvetlil?!
pozri obrazok:
ak mas take ako v strede az napravo a na omak ako zrely pomaranc tak ta mozu boliet...skus si ked budes sama sa sama stimulovat, hrat sa s prsiami, trochu ich mackat, ci ta budu boliet
alebo mu to vysvetli jasne, aby pochopil!
@zajko30
suhlasim s tvojim komentarom!
a pre vsetkych ktory to nevedia, fetiš nie je len nieco eroticke co sa nam paci na druhom ci uz muzovia alebo zene ako napr. silonky, nohavicky, maznanie sa s prsiami atd. fetiš je všetko co sa nam paci na tom druhom...oci, usmev, vlasy. fetiš sa stal materialnym až v poslednych 20 rokoch priblizne.