nie som intrákový ľud ale na strednej som bola na intráku a byvala som cez letné prázdniny aj na vysokoškolskom intráku a neviem si predstaviť, že by tam niekto mal ešte nejaké zvieratá. proste na intráku človek nežije sám, a nemal by tam podľa mňa nkto chovať niečo, čo by mohlo akýmkoľvek spôsobom vadiť niekomu inému.
Prečo nie. U nás na intraku každý druhý mal niečo aj keď to bolo zakázané. U nás v jednej chvíľu v izbe 4x4m bol pes, králik, potkany, myš, chameleón ? určite tie klietkove a akváriové a terariove by som povolila.
Včera som na intraku stretla chalana so psom u nás sa dá bývať na izbe aj sám- môžeš si dvojku platiť sám, alebo páry si platia trojku, kde sú len oni, takže v takomto prípade mi to príde prijateľné
Kamarát a ešte aj z našej bunky mal na izbe tarantulu, ktorú choval v terárku. Ako bol to zaujímavý tvor, ale na sebe by som ho veru mať nechcel. Aj mi ho núkal, že môžem ho pohladiť, ale nechcel som. Najmä v noci by som sa bál, že nejako sa vyšplhá po tom skle aj keď hladkom, ale mal ho prikrytý takou doskou s vetrákmi pre istotu. Možno by to dokázal sa vyšplhať, neviem..
Neviem ci som intrakovy clovek, kedze na intraku uz peknych par rokov nebyvam ale vyjadrim sa aj tak
Chodila som na UVLF kde boli ludia co boli blazni do zvierat, takze im bolo marne zakazovat zvery na intraku, aj ked zakazane to samozrejme bolo len sa to nedodrziavalo U kamosky na izbe mali len rybku bojovnicu, to bolo este ok, ale jedna znama chovala fretku, kamosky mali potkany, obcas som na chodbe zahliadla macku No a spolubyvajuca veterinarka si zobrala zo skoly morca, takze sme ho mali na izbe a v pripade kontroly ho schovala do skrine
No a ja mam taky postoj ze jasne ze hej lebo zvierata milujem a najradsej by som si vsetky nastahovala do bytu
No ale co sa tyka intraku tak podla moznosti by som povolila len take bezne domace zvierata, ktore by byvanim na intraku netrpeli a nevyrusovali by ostatnych ubytovanych studentov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Chodila som na UVLF kde boli ludia co boli blazni do zvierat, takze im bolo marne zakazovat zvery na intraku, aj ked zakazane to samozrejme bolo len sa to nedodrziavalo U kamosky na izbe mali len rybku bojovnicu, to bolo este ok, ale jedna znama chovala fretku, kamosky mali potkany, obcas som na chodbe zahliadla macku No a spolubyvajuca veterinarka si zobrala zo skoly morca, takze sme ho mali na izbe a v pripade kontroly ho schovala do skrine
No a ja mam taky postoj ze jasne ze hej lebo zvierata milujem a najradsej by som si vsetky nastahovala do bytu
No ale co sa tyka intraku tak podla moznosti by som povolila len take bezne domace zvierata, ktore by byvanim na intraku netrpeli a nevyrusovali by ostatnych ubytovanych studentov.