nesmierne ma zaujímajú dve dievčatá. jedna je nesmierne krásna, kamarátime sa, vie ze som gentleman, ale na 90% si myslím, ze ju telesne nepritahujem. ona je totiz prílis krásna a preto urcite chce krásneho športovaného chlapa. o 1mesiac sa s nou uz nebu
vyber si tu,ktora ta viac pritahuje a necakaj..mozno chce a caka,aby si ju oslovil.myslis,ze zacne prva?tak to asi stravis zivot v "cakarni".ved co,prinajhorsom ti povie,ze si super kamos,ale ze nic viac k tebe neciti..nic sa tym nepokazi a ty budes vediet,na com si.vela stastia,ja viem,ze sa to lahko pise,ale cim skor to skusis,tym skor budes kludne spavat a budes sa moct kludne ucit na skusky,ktore sa nam uz plnou rychlostou blizia.potom napis co a ako...a vyberaj srdcom,nie ocami..lebo vekom sa clovek meni,ale povaha zostava.drzim paste.Mari.pa
Ked si taky skutocny krestan,najprv by si sa mal zamysliet,ci v tejto dobre bude nejaka slecna ochotna cakat az do svatby a druha vec,napadlo ti vobec,ze sice ty mas dilemu s vyberom,ale nikde nie je napisane,ze aspon jedna uvazuje nad tym,ze by si chcela nieco zacat s tebou?
Takze na tvojom mieste by som si najprv vysledovala,ci maju vobec zaujem a potom sa zacala trapit.Ako si pisal,u jednej nemas velku sancu,tak sa skus viac skamaratit s tou druhou...ale az ked si budes isty,ze to nie je jednostranne.
Tusim to bol Stradivary, kto si vyberal zenu ako drevo na husle ..... treba si vybrat taku, ktora ma potencial byt super /mila, inteligentna, pekna,.../ a este si ju aj vychovat -aku ju chces mat
vies co skus zavriet oci a rozmyslat.....a skus to neskor u tej ktora sa ti ako prva vybavi v pamati.....ale neskor neznamena prilis neskor hlavne nieco sprav lebo aj ten najvacsi omyl je lepsi ako nespravit vobec nic.....
vnútorne lepsia je tá druhá.zistil som, ze tá prvá chce iného.a kamos mi potvrdil, ze keby ma tá prvá chcela, tak by zákony zivota nefungovali správne.
Amande, ako si zistím, ci tá druhá má záujem?a kamarátime sa eštelen 3mesiace, takze je jasné, ze naisto teraz s nou chodit nezacnem.
Ja na Stradivariho nedám, pretoze vychovat si zenu tak, ako ju chcem mat, znamena, ze nechcem ju, ale tú ideálnu predstavu. to by znamenalo, ze sa mi nepacia jej vlastnosti. ja ju menit nechcem. len túzim, aby sme sa mali vzájomne radi.
Zavrel som oci a napadla ma tá druhá. ale v dôsledku toho, ze uz viem na 100%, ze ma nechce. ked som uvazoval nad jej konaním voci mne, usúdil som, ze ma nechce. z chovania tej druhej kamarátky som neusúdil niČ, pretože jej nesmierne milé správanie môze znamenať obyčajné kamarátstvo, bratskú a sesterskú lásku dvoch kresťanov. keby sme neboli kresťania, tak je jasnejšie co to znamená. ale nebudem hovorit, keby. lebo ja sa svojej viery nevzdám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Takze na tvojom mieste by som si najprv vysledovala,ci maju vobec zaujem a potom sa zacala trapit.Ako si pisal,u jednej nemas velku sancu,tak sa skus viac skamaratit s tou druhou...ale az ked si budes isty,ze to nie je jednostranne.
Amande, ako si zistím, ci tá druhá má záujem?a kamarátime sa eštelen 3mesiace, takze je jasné, ze naisto teraz s nou chodit nezacnem.
Ja na Stradivariho nedám, pretoze vychovat si zenu tak, ako ju chcem mat, znamena, ze nechcem ju, ale tú ideálnu predstavu. to by znamenalo, ze sa mi nepacia jej vlastnosti. ja ju menit nechcem. len túzim, aby sme sa mali vzájomne radi.
Zavrel som oci a napadla ma tá druhá. ale v dôsledku toho, ze uz viem na 100%, ze ma nechce. ked som uvazoval nad jej konaním voci mne, usúdil som, ze ma nechce. z chovania tej druhej kamarátky som neusúdil niČ, pretože jej nesmierne milé správanie môze znamenať obyčajné kamarátstvo, bratskú a sesterskú lásku dvoch kresťanov. keby sme neboli kresťania, tak je jasnejšie co to znamená. ale nebudem hovorit, keby. lebo ja sa svojej viery nevzdám.