@melancholik iphone som este nemal. A chcem skusit či by mi pasoval. Myslíš ze 5s ktory utiahne aj iOS 10 by stacil na také celkom pokrocile moznosti? (Rychlost,spolahlivost, ale hlavne tu rychlost)?
ja som na vianoce kupoval 5s a nemam s nim jediny problem. ak chces ajfon za malo penazi, tak chod do 5s. ak si chces priplatit, tak se. je na tebe, ci ti treba jeho funkcionalitu alebo nie.
Jednoznačne áno! Ja ho už mám rok, ale neľutujem vôbec a neplánujem ho ani meniť. Stále je to jeden z tých TOP mobilov z radu Apple, aj keď sú už novšie mobily. Choď do toho, toto bol môj prvý telefón od Apple a rozhodne lepšie.
Mám 5S, kupovaný v septembri ako fungľovica za -50% ceny a jediný mobil, ktorý by som zaň vymenil by bol 5SE...som celkovo spokojný, mobil na úrovni... mal som sa už dávno vyjebať na ten android ...btw za 315-320 máš fungľovku v takej 16 gb verzii si myslím a za 200€ zoženieš aj nejaký používaný v super stave a v záruke
Je pravda že 5S je výborný mobil.
Ale oproti dnešnému iPhone 7 alebo 7 Plus je to už sračka.
Ak chceš kupovať ten mobil len preto aby si bol jabĺčkar tak sa na to vyjeb a radšej kúp niečo iné za tú cenu s Androidom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A prečo? Lebo novší a lepší HW a tým pádom aj dlhšia podpora od výrobcu.
Príslušenstvo údajne pasuje zo 5/5s
Ale oproti dnešnému iPhone 7 alebo 7 Plus je to už sračka.
Ak chceš kupovať ten mobil len preto aby si bol jabĺčkar tak sa na to vyjeb a radšej kúp niečo iné za tú cenu s Androidom.