Urcite ano v pripade, ze by som mala napr. odstavajuce usi alebo extremne velky/krivy nos atd. To nastastie nemam, ale mam dost velke prsia, ktore casom budu asi potrebovat zdvihnut a vylepsit tvar
akurát včera som rozmýšľala, že je to totálna strata peňazí a v podstate je to prirábanie si problémov, keďže zo zdravotného hľadiska tam sú isté riziká. Naproti tomu keď si niekto NEDÁ spraviť takúto operáciu tak sú tam nulové riziká. Radšej by som tie peniaze minula na niečo celkom iné. Ale samozrejme chápem, že niektorých ľudí veľmi trápi ich vzhľad a keď fakt už ani terapia ani nič iné nepomáha proti tomu, tak to môže upraviť aj operáciou.
Vlastne by som casom rada sla na viacere typy estetickych zakrokov. Viecka, lifting, aplikacia kyseliny hyaluronovej alebo botoxu... Ale podmienkou by bol sikovny doktor a snaha o "prirodzeny" vzhlad (chcela by som vyzerat mladsie, ale nie za kazdu cenu a laik by si ani nemal vsimnut, ze som podstupila nejake zakroky)
Kebyže mám napr problém s nosom, viečkami, odstávajúcimi ušami alebo škaredými prsiami.
Na kozách som už bola, pred cca 6 rokmi a veľmi mi to zmenilo život. Mindrákovala som kvôli tomu celý život, zrazu som si ich dala vylepšiť a už ma nikdy nenapadlo riešiť nejake cecky. uplne sa tento problem vyparil
@ladydoga jednu som mala inú ako druhu rozumej že jedna nenarástla vôbec a druhá len trošíčka (ale aj napriek 75A podprsenke to bolo vidieť ) do toho mám skoliozu takže aj bradavky boli na rozdielnych miestach...
Ako som si to dala opraviť tak proste už téma kozy pre mňa skončila, vôbec sa neporovnávam, vôbec sa nehanbím,nemusím riešiť oblečenie, či je to vidieť alebo nevidieť... už sa len teším z výsledku
@ladydoga Prsia niekedy, ked uz stoeprcentne nebudem chciet mat deti (teraz to tipujem na vek cca okolo 40). Na kys. hyaluronovu by som sla prvykrat kludne v 30-tke, mam jednu mini vrasku a ked sa zacne vcas, vysledky su vacsinou lepsie. Potom pravidelne napr. raz rocne zhodnotim a preberiem s kamaratkami z kozneho, ci treba niekam nieco pichnut alebo len doplnit tu jedinu vrasku. Viecka, a krk uvidim ako na tom budu, ale to by snad mohlo vydrzat aspon do 50
na invazivnejsie zakroky ako rhinoplastiku alebo plastiku ci modelaciu prs urcite nie, ale mam v plane tiez neskor vyuzit moznosti estetickej a menej invazivnej plastickej chirugie a vyplni ako botox, kyselinu hyaluronovu ci nitovy lifting
Po detoch budem urcite uvazovat nad plastikou prs. A geneticky mame v rodine vsetky spadnute viecka by default, ak by sa to vekom zhorsovalo tak mozno aj to.
Ak by som mala peniaze je xy lepších/prospešnejších vecí do ktorých by som to vedela investovať...a tie by mi tiež pomohli odstrániť môj problém do istej miery
Neviem
Rozhodne nie nič zásadné, lebo poprvé by som to už nebola ja, podruhé by som sa bála, že to spustí potrebu neustále niečo vylepšovať
Možno s vekom nejaké drobnosti typu viečka alebo drobné menej invazívne veci, čo si nikto iný ako ja ani nevšimne, pokiaľ by som ich na to neupozornila
Ale napríklad prsia by som isto nechcela, lebo načo, aspoň mi nič nezavadzia
A hoci nos mám nadštandardný, zboku sa mi vlastne páči, takže tam by som možno doladila špičku, ktorá sa mi úplne nepozdáva, ale to podľa mňa patrí do kategórie "drobné doladenia"
Pred pár rokmi by som odpovedala áno, ale časom som zmenila názor. Som so sebou spokojná a radšej investujem peniaze niekam inam ako do zbytočných kozmetických úprav, ktoré mi aj tak kvalitu života nezlepšia.
Dobrovolne sa dat uspat a rypat do seba? Ja sa bojim ist k zubarovi, takze nie aj ked bola mi odporucena rhino kedze po zlomenom nose neviem dychat. Ale zomrela by som od strachu sa na to dat. Dat si dake kyselnky atd to je ok, vyskysam mizno za 5 rokov... Ale veci co zahrnaju vacsi zasat isto nie. Skoro som zomrela pri laseri na ocko a odstraneni znamienka. Takze neviem co by ma presvedcilo k velkemu zakroku...
ja ani nie plastiku, ale keď si našetrím veľa peňazí, strašne rada by som si dala spraviť strojček na zuby, pretože keďže mám jeden veľmi odstávajúci zub, úplne mi to deformuje úsmev a z toho mám celkom nervy...
nevravím, že som so sebou dokonale spokojná, ale nič také mi na sebe nevadí, čo by som chcela riešiť plastikou. chápem, ak si chce niekto upraviť nejakú výrazne problematickú časť tela, poprípade po nejakej nehode sa dať dokopy aj po vzhľadovej stránke... ale ak niekto rieši úplne malé detaily a nebodaj podstupuje takéto operácie pravidelne, tak mi to príde zbytočné riskovanie zdravia. ale každý robí ako uzná za vhodné.
@mayben by ma inak dve veci zaujímali, koľko tak priemerne stojí plastika pŕs od dobrého chirurga na Slovensku a či žena nejak nestratí cit v bradavkách
Prsia si dať spevniť, liposukcia na určitých miestach (ale samozrejme, že by som aj chudla predtým, len to čo je geneticky dané), nos zúžiť, rôzne iné úpravy tváre ale to nepovažujem za plastiku iba estetickú chirurgiu botuloxínom a kyselinou hyalurónovou a na labioplastiku by som šla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Na kozách som už bola, pred cca 6 rokmi a veľmi mi to zmenilo život. Mindrákovala som kvôli tomu celý život, zrazu som si ich dala vylepšiť a už ma nikdy nenapadlo riešiť nejake cecky. uplne sa tento problem vyparil
Vytočila ma veštica Teodora.
Myslím, že už nič vylepšovať nemusím, a krása je aj tak iba relatívna
Ako som si to dala opraviť tak proste už téma kozy pre mňa skončila, vôbec sa neporovnávam, vôbec sa nehanbím,nemusím riešiť oblečenie, či je to vidieť alebo nevidieť... už sa len teším z výsledku
Rozhodne nie nič zásadné, lebo poprvé by som to už nebola ja, podruhé by som sa bála, že to spustí potrebu neustále niečo vylepšovať
Možno s vekom nejaké drobnosti typu viečka alebo drobné menej invazívne veci, čo si nikto iný ako ja ani nevšimne, pokiaľ by som ich na to neupozornila
A hoci nos mám nadštandardný, zboku sa mi vlastne páči, takže tam by som možno doladila špičku, ktorá sa mi úplne nepozdáva, ale to podľa mňa patrí do kategórie "drobné doladenia"
Nechcem vacsie prsia, ale potrebujem, aby neboli skarede a to neviem, ci by islo bez implantatov, a tie zas tiez nechcem/bojim sa
Ked budem stara babicka, tak pokojne nejake viecka/vrasky/podbradok si dam spravit
A k druhej časti- dúfam, že nie to by mi bolo celkom ľúto