Je to škoda že urobila takúto chybu. Ale dosť pochybujem, že bola prvá a určite ani posledná, ktorá takto hlasovala "za niekoho". Dokonca poslankyňa bola v sále, len nestíhala dobehnúť. Ale je mimoriadne sympatické a podľa mňa aj veľmi správne, že odstúpila. Ukázala, že nie je taká plytká ako niektorí činitelia vlády. Stačí sa pozrieť na prípad nového ministra výstavby a regionálneho rozvoja (aj na toho starého), o Slotovi, ako povedal @mayo ani nehovoriac ...
Čo sa mňa týka, tak ja som toho názoru že síce Radičová urobila chybu a porušila rokovací poriadok ale v žiadnom prípade nešlo o podvod ako tvrdí koalícia. A čo sa týka toho že Radičová sa vzdala mandátu tak by ju aj tak zbavili mandátu lebo v mandátnom výbore má koalícia viacej poslancov a táto jej chyba im veľmy prišla vhod aby ju mohli zdiskreditovať ale napríklad taký Štefanov bol priamo zodpovedný za pochybný nástenkový tender a vidíťe teraz je už ministrom! Za minulej vlády sa aspoň kradlo "potichu " a terajšia vláda kradne tak že to všetci "vidia"!
@pershing363 ale neodide, aj podla mna je uz za zenitom, ano vdaka nemu sa stalo vela dobrych veci, ale uz je koniec. je to za nami. uz on ako osoba nedokaze pritahovat volicov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ten kokot sa ani len platu nevzdal.
Radičová, chce pomôcť kolegyni a nakoniec ustúpi, lebo urobila chybu.
Prizná si to a nesie následky, ktoré sú vďaka koalícii nehorázne prehnané.
Asi si všimli, že Radičová je pre nich nebezpečenstvo do budúcnosti, tak sa jej snažia zbaviť čo najskôr.
Je mi jej ľúto, ale som rád, že neklesla na ich úroveň.
A hoci nie som podporovatelom ani koalicie ani opozicie, tak aj toto podporuje Smer-SD tom co robi. Lebo opozicia je vpodstate bezzuba.
Nie ako Slota a Rafaj, ktorých aj nakamerovali, aj tak falšovanie podpisov zapierali. Fuj!
Myslím si, že tento krok je voliči o rok vo voľbách ocenia, vrátane mňa.