Mám taký menší problém. S priateľkou sme už spolu vyše 10. miesacov. Samozrejme že už dlho sexuálne spolu žijeme, len problém je v tom, že nedokáže mať vaginálny orgazmus.
Klitoriálny, ten je bez problémov. Myslel som si že som na vine
Dnes mám chuť niekomu normálne poradiť a máš šťastie budeš to ty !
Takže , chyba v tebe nie je ty si OK pokiaľ nemáš pod 9cm , ževraj všetko nad 9 cm dokáže ženu urobiť aspoň tak to povedali páni v bielych plášťoch. Čiže chyba je v nej prvá možnosť , možno ťa to prekvapí ale orgazmus nevzniká tam dole ale práve naopak tam hore v hlave. čiže buď má mentálny blok proste sa nedokáže pri tom dostať do takej nálady aby bola. Alebo má problém tam dole , to by mala zájsť k gynekolológovi ( neboj neumrie pre to ) Niektoré ženy to majú aj tak že za celý život vaginálny orgazmus nedosiahnu. Čiže ak mala aj niečo pred tebou , bolo by na mieste spýtať sa či mala ten problém aj s ním , ak nie tak je problém v hlave ( čiže možno aj ty , možno si škaredý a nepriťahuješ ju ) Ak hej tak ona má smolu.
nam trvalo asi pol roka dohnat to nad 5 minut po tych rokoch sa vypracoval a skus zapojit prsty a tak o kusok vyssie (po 20 minutach upenliveho sustredenia by mala byt spokojna,len aj ONA na tom musi pracovat a chciet,,,nech si predstavuje kadeco...vazne...aj to ,co sa ti hanbi povedat,lebo je to mozno zle voci tebe-trojka s kamosom a take alebo nieco pre teba nechutne...vsak ty o tom nechces vediet a 10 mesiacov zas etaka dlha doba neni...pokial to nepraktizujete denne...
skus sa v nej dnu vrtiet jednoducho rob take kruzive pohyby ako ked miesas polievku alebo ako ti to vysvetlit..aspon moja frajerka pri tomto dosahuje vaginalny takmer vzdy..a ked to nepojde, holt bud ma nejaky blok, pri ktorom sa nemoze uvolnit (napriklad mysli na to, ze to nemoze dosiahnut, tak sa jej to nedari, pripadne je mozno smutna z toho, ze teba lutuje, ze si z toho smutny, etc) takych mentalnych blokov moze byt mnoho..alebo jednoducho skusajte, pytaj sa partnerky, resp. nech ti sama povie pri com sa citi najlepsie a aky druh penetracie jej vyhovuje..
aj ten sex moze byt stale lepsi a lepsi, ja som po 10 mesiacoch nemavala taky pozitok ako mam napr teraz.. este sa mozete spoznavat..
u zeny nie je orgazmus len fyzicky ale aj psychicky, musis sa jej pri tom venovat.. gigant byt nemusis, bod G je nejakych 2 cm od vstupu cize male toto je cisto vyhovorka..
@hoperpohroma tak zas nie ze by som siel az niekde do zaludka tak niekde tesne do konca mozem ist, tam to vraj citi najviac..ale holt, kazda pipinka je ina
mám to isté, žiaden stres dievčatá aj keby chceli nemôžu, rozprávala som sa o tom s gynekológom (bolo mi to blbé, ale koho iného, ak nie jeho) a povedal, že nie každá žena môže dosiahnuť vaginálny orgazmus
80% uspechu je v hlave, sprav prostredie, krasnu predohru, kludne pocas suloze zmen polohy, vymen svoj konarik za prsty, jazyk, popripade zapajaj ruky, nie je vsetko o tom dole, hladkaj ju, drazdi ju, bozkavaj ju, to ju uvolni a nabudi, a hlavne komunikujte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Takže , chyba v tebe nie je ty si OK pokiaľ nemáš pod 9cm , ževraj všetko nad 9 cm dokáže ženu urobiť aspoň tak to povedali páni v bielych plášťoch. Čiže chyba je v nej prvá možnosť , možno ťa to prekvapí ale orgazmus nevzniká tam dole ale práve naopak tam hore v hlave. čiže buď má mentálny blok proste sa nedokáže pri tom dostať do takej nálady aby bola. Alebo má problém tam dole , to by mala zájsť k gynekolológovi ( neboj neumrie pre to ) Niektoré ženy to majú aj tak že za celý život vaginálny orgazmus nedosiahnu. Čiže ak mala aj niečo pred tebou , bolo by na mieste spýtať sa či mala ten problém aj s ním , ak nie tak je problém v hlave ( čiže možno aj ty , možno si škaredý a nepriťahuješ ju ) Ak hej tak ona má smolu.
v tomto texte bolo 5 krát použité slovo čiže.
@2
A čo sa týka tých 25%, ktoré tu boli spomínané je viac o neschopnosti či neskúsenosti chalana/muža.
aj ten sex moze byt stale lepsi a lepsi, ja som po 10 mesiacoch nemavala taky pozitok ako mam napr teraz.. este sa mozete spoznavat..
u zeny nie je orgazmus len fyzicky ale aj psychicky, musis sa jej pri tom venovat.. gigant byt nemusis, bod G je nejakych 2 cm od vstupu cize male toto je cisto vyhovorka..
dobra sprava: » www.e-kondomy.sk/kategoria/71/ko...
tak krasne a pritom vystizne povedane!
"Klitoriálny, ten je bez problémov."
Z akeho dovodu tak prahnete po tom, aby mala vaginalny, ked ten druhy mava v pohode?