Ja som sa fakt stratil toto už somnou nieje normálne
Tak mam "malý" problém tak ako vlani sa mi zapáčila jedna baba, tak som sa celý rok ju snažil zbaliť. Na koniec roka sa mi to napokon aj podarilo ale potom som si všimol že začínam mať sukničkárske sklony, začala sa mi páčiť druhá baba a ako som zistil bo
povedz jej, ze teta hajzelbaba z birdzu ti naordinovala 5 rokov kopat hroby na sibiri. a potom sa jej spytaj, ze ked sa vratis a prejde ta puberta, ci by si sa jej mohol este ozvat a ukazat jej omrzliny
toto si dojebal dosť a nenápravne, takže to by musela byť fakt moc slepo zaláskovaná, aby ti to odpustila..ale tá čo ťa nakopala sa s tým zrejme nesrala a podla mňa to tak nenechá a bude kecať de sa bude dať
Rešpekt že si vydržal 3 mesiace, ako naozaj. Tie baby museli byť dobre blbé. Ale si kokot, zhoríš v pekle za ubližovanie druhým, mal by si prestať pozerať americké filmy lebo ti to škodí.
si fenomenalny debil, zamysli sa nad sebou a dufaj, ze ta to raz prejde...
Btw bud rad, ze si dostal len facku a kolenom do guli, keby toto spravis par zenam co poznam, tak by si stal krv rok a plodil deti v 40tke za asistencie doktora
ale do riti!!!tak to si riadne dokaslal!! ale pravdu povediac spravila by som to iste na mieste tych dievcat!!!...viem ze si sa nemohol rozhodnut aleee toto..."ved nebudem jediny" najprv nad sebou pouvazuj a potom to zacni riesit...
Nic. Este to dost vycitavo znie ze ospravedlnenie nepomohlo. Ty by si snad dokazal chodit s holkou, s ktorou si sa rozisiel lebo spravila co iste so ty ? ..
nebudem ti tu nadavat...alebo hej budem, lebo si debil, ide ti len o to mat nejake dievca/ta a na nicom inom ti nezalezi...prajem ti, aby si take rany dostal od kazdej holky, ktoru podvedies...
a mozno sa raz aj zamilujes a podvedie holka teba a prides na to ake to je
Mne napr. dnes povedal kamoš, s ktorým som chodila asi mesiac, že to bol len "vtip" Kebyže nie som v škole, by som mu ukázala, kto tu vtipkuje...Ale našťastie sa to dobre skončilo A tiež WTF od konca roka už prešli 3 mesiace?
Bože bože .. si to poriešil chlapec riadne .. kašli už na to, vyber si novú, ale preboha len jednu .. Vieš predsa ako je to, keď chceš sedieť na dvoch stoličkách .. potom ťa gule bolia ..
@ chocolate1 ... och .. keby sa to stalo mne .. škola - neškola .. chlapec by prišiel o všetky svoje potencionálne "deti" (a veru nie spôsobom, ktorým by sa mu to páčiloo) a xichtík by mal taký, že by sa už v žIVOTE za ním žiadna neobzrela ..
ľudia, však toto je celé akosi fake...časové údaje nesedia, okrem toho - mohol by byť tento chlapec natoľko JEBNUTÝ, že okrem toho, že to spraví, to sem ešte aj bude písať? Mohol by byť tento chlapec taký JEBNUTÝ, že nám to tu takto vykreslí, napíše napr. : "ale potom som si všimol že začínam mať sukničkárske sklony", "že prečo nemôžem mať 2 baby však veď nebudem jediný", "snažil som sa to rozdeliť tak aby si to ani jedna nevšimla", "Už vtedy som myslel na to že si vybrať"...Mohol by byť tento chlapec taký JEBNUTÝ, že sa ešte aj pýta, ako si jednu z nich získať späť??? Niekto si možno poviete, že áno. Ja hovorím - nie. To sa proste nedá. To je snáď zlý sen.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
..kvak..
..kvak..
chalan, moja rada: daj si facku, pouč sa a ak nechceš dostať ďaľšiu tak sa zamysli a hľadaj nú...
toto sa nerobí.
Súhlasím. Veď toto sa nerobí...pri najmenšom je to neslušné ku každej osobitne...
ešte raz opakujem, je to pri najmenšom neslušné k obom...
asi je to trochu moc picovina na to aby to bolo real
ale ak je to fakt pravda..
Gratulujem!
mali by ta zapisat do guinessovej knihy za to ze si ta najvacsia chyba co sa na tejto planete okotila
Btw bud rad, ze si dostal len facku a kolenom do guli, keby toto spravis par zenam co poznam, tak by si stal krv rok a plodil deti v 40tke za asistencie doktora
Hey ale to už sú len nejaké prostriedky ako vyjadriť že to nemal...
Keď spraví toto tak nestojí za to aby sa niekto kvôli tomu trápil alebo rozčuloval...
"Zaľahol som na zem" Jeb sa na to radšej..
A vážne, ak si si nevedel vybrať, neľubil si ani jednu. Ale predpokladám vypadá to že si trošku zaostalejší.
a mozno sa raz aj zamilujes a podvedie holka teba a prides na to ake to je
... ako vlani (TEDA ROK 2010) sa mi zapáčila jedna baba, tak som sa celý rok (2010) ju snažil zbaliť.
... ťahalo sa to už asi 3 mesiace (EŠTE JE LEN JANUÁR A UŽ SA TO ŤAHÁ TRI MESIACE?)
@ chocolate1 ... och .. keby sa to stalo mne .. škola - neškola .. chlapec by prišiel o všetky svoje potencionálne "deti" (a veru nie spôsobom, ktorým by sa mu to páčiloo) a xichtík by mal taký, že by sa už v žIVOTE za ním žiadna neobzrela ..
Sranda musí byť, ale odtiaľ - potiaľ ..
zasluzis si nikdy nemat ziadne dievca a to ti prajem...