cawte ludia.....neviem ako mam zacat ale asi tym ze som zufali z mojej priatelky.stretavame sa uz vyse mesiaca a oficialne spolu chodime od silvestra....ked som s nou sam je uplne fajnova,muckame sa atd...no je mi s nou vazne dobre!!!ale ked si uz piseme
netrap sa. mozno ked je na azete, len nema cas ti pisat rozsiahle spravy. verim ze ta to stve, aj mna to vie nastvat. ale ked je s tebou, tak je k tebe taka, aka v skutocnosti je.
skus sa s nou o tom porozpravat. komunikacia je zaklad kazdeho vztahu, a zaroven liek na (skryte) problemy. nemas co stratit, maximalne ziskat.
ale to je pokec. tam odpisuje viac chlapcom. tak sa zahraj vytvor si novy nick a po mesaici z neho napis prave jej ale zmen forum pisania a uvazovania a uvids, ze aj tak ano, nie alebo kratek pasaze bude psiat.
Pokec zrus. daj si ICQ alebo ju azvolaj tu nech je tu. ze tu je to lepsie. ja poekc dako moc nemusim a sam velmi dobre viem, ze vacsinou mi odpisovali bab typi sprav napr mozno, neviem, hadam aj ano. alebo nikdy ano. a mna to nahenvala a viac krat som jej nenapisal.
takze jej to napsi. aby ti vac pisala, alebo proste bud pri nej a nepsite si vsak Azet kazi vstahy
mlada nema cas odpisovat tebe je to fakz te na okeci su aj iny chalani ja by som jej to spravila ja som tak nachytala byvaleho pd druhym nickom som si s nim dohodla stretko a on tam fakt prisiel a mne povedal ze sa mu chce sapt ze ostane vecer doma tak som na to stretko isla a skoro sa posral ale bola aspon sranda .nikdy nevies co sa o tom druhom dozvies pod falosnou identitou.
Asi skratka len nema cas, alebo nerada komunikuje cez net. Pokial si s nou casto osobne tak by ti to malo byt jedno. Inac ja to mam, dalo by sa povedat podobne, v istych veciach, ale nechcem to tu pisat verejne.
Nie kazdy rad komunikuje cez net....Napriklad ja s tym mam celkom problem pokial je to s ludmi ktorych poznam osobne a mam s nimi lepsi vztah....Tak ono to potom cez ten net nejde...
Ja s mojou priatelkou si na nete napiseme tak 3 riadky denne a to je vsetko. Ja mam robotu a ona pise s kamosmi, takze nemame na nete na seba cas, ale to neznamena ze sa nelubime..
Snoopik - nie nespravil by som jej. lebo ak by sa mi nevenovala tak ako sa ma tak by som jej to dal na javo. a vsak ICQ existuje. A zasa naco skusat vec dovery. ale ak by mi odpisovaa v heslovitych skratkach a krakte pasaze tak to je asi trosku zle takze asi tak. ale zakerak nie som som celkom mili. (ale kedze ziadnu holku nemam tak som zakerny)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
skus sa s nou o tom porozpravat. komunikacia je zaklad kazdeho vztahu, a zaroven liek na (skryte) problemy. nemas co stratit, maximalne ziskat.
Pokec zrus. daj si ICQ alebo ju azvolaj tu nech je tu. ze tu je to lepsie. ja poekc dako moc nemusim a sam velmi dobre viem, ze vacsinou mi odpisovali bab typi sprav napr mozno, neviem, hadam aj ano. alebo nikdy ano. a mna to nahenvala a viac krat som jej nenapisal.
takze jej to napsi. aby ti vac pisala, alebo proste bud pri nej a nepsite si vsak Azet kazi vstahy
nee,ze by si ju pozval na birdz ale to ze by si ju takto testoval??