ja chcem veľmi oranžovú nie nejakú krikľavú.. a momentálne mám svetlú hráškovo zelenú farbu ktorá sa mi na začiatku nepáčila ale teraz sa mi už páči aj keď tú oranžovú chcem stále..
@12 fialova a zelena by bola fajn kombinacia ale myslis ze by bolo na nich dobre vidno cierne hviezdy? to este enviem ci budu vymalovane abo nie tie hviezdy
@21 heh mno ja som mala na stenach zasvetenu cast nad pocitacim US 5 ale to uz mam davno pradavno za sebou a teraz jak mam tu bielu stenu pred sebou tak ma chyta klaustrofobia
@sweetdream Nie preto....milujem farby cervena-cierna-biela....v izbe mam vsetky doplnky tychto farieb, mam podkrovnu izbu, strop aj tu sikmu stenu mam bielu, 2 steny cervene (take krvavo) a 2 cierne
@sweetdream no ak tam chceš mat ešte aj hviezdy tak modru až tmavomodru stenu na niektorych miestach bledsia modra a do toho biele až žlté hviezdy..juuuj.. viem si to predstavit
@25 no a ja mam asi moc malu predstavivost pretoze neviem si to predstavit ze jak by to vyzeralo nechces mi dojst pomoct cez leto s tym? ale zlte by sa mi nefim ci lubili bo cem cierne radsej
zelena podporuje myslenie...taka kremovo lososova je zas velmi pritazliva ak chces trosku aj dizajnovat, odporucim bielu, ktora potom pekne kontrastuje
Sakra, aj ja nad tým rozmýšlam... už dlho... možno sa raz dokopem k urobeniu poriadku, vyhadzanu všetkeho z izby a tak.. A mam genialny napad... skara! To zase bude €... AAAA! Do toho musim dokopať fotrovcov... Vďaka...
som dneska videla take tie bledo filajove steny co vravela zuzishiq , vyzeralo to pekne este ked som si k tomu domyslela tie cierne hviezdy ale nefim ci by ma to bavilo
urcite by tam maala byt zeôena pretoze je to upokojujuca farba a podla mna do izby aj najlepsia a tie hwiezdy by som namalowalafarbou ktoru mas najradsej...ale aka ti bude ladit s farbou nabytku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
zelena by tam urcite mala byt
Nahodou ta atmosfera bordelu je skvela . Este ked zapnem naladovu lampu (tiez cervena), tak uplne ze intimco
ja mam izbu fialovu ^_^
tak nejak broskyňová alebo banánová
Ale chcela by som modrú, modrá je pekná.
alebo jednu stenu(najlepsie tu dlhsiu) bledomodru, opacnu stenu tmavomodru a zvysne dve cosi medzi tym...