myslim ze durex su kvalitnejsie... teda nie ze by som niekedy porovnavala kvalitu, ale durexy asi nie su svetozname len tak pre nic za nic... len to treba pouzit podla navodu... ale myslim ze az taky velky rozdiel v kvalite nebude... a durexy su strasne mastne
presne aj moj nazor ondy viac menej treba si pozriet na zadnej casti obalu kolko percentna je sanca zlihania a len cisto na kondomy by som sa pri castom sexualnom zivote nespoliehal
Pepino a Durexy su na podobnej urovni niekde som cital recenziu to tam testovali a pepino boli na prvom mieste hlavne koli tomu ze stoja tak o 30-40% menej ako durexy a su to prakticky rovnako kvalitne gumy.... Ale ono je to uplne jedno ...
Hlavne, otazne je aku kvalitu hladas ... kvalitu ochrany alebo kvalitu pozitku ? DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Hlavne, otazne je aku kvalitu hladas ... kvalitu ochrany alebo kvalitu pozitku ? DDDD