@rothschild po 2. svetovej nemci prestali byt velkymi patriotimy a dnesna moderna doba je nemecky patriotizmus tz nic moc akurat v sporte sa to vie prejavit co je velka skoda nemci by mali byt patrioti
mám problém, Nemci sú až môj druhý najobľúbenejší národ na svete. Viete aký je prvý? Hocijaký iný len nie Nemecký. Radšej mám aj divé kmene v Afrike ako Nemcov. Sú to sprostí idioti ktorí napáchali vo svete priveľa škody a a neurobili nič prospešné. Len si vezmime posledné storočie - 1. sv. vojnu vyvolali Nemci, 2. sv. vojnu detto a teraz nám tu vtĺkli Európsku úniu ktorá je novšou obdobou bývalého ZSSR...Nemci skopčáci boli, sú aj budú - ale čo im treba uznať, je disciplína, dravosť a agresivita v dnešnom svete...
V dnesnej dobe je aj nieco take vidiet? U mladej generacie je tento cit a laska k vlasti umyselne potlacana a preorientovana na nenavist k svojim predkom ale ta ich priebojnost im ostala dodnes v krvi.
nemci patria medzi najvacsie ekonomiky sveta su to patriosti az za hrob a navyse su pokrytecki a zakerni do dnesnej doby nevedia sa vyrovnat s cudzincami v ich krajine ale ako tak drzia europsku ekonomiku v popredi vsak si vezmime iba ich automobilky a navyse maju Angie bez nej by neboli momentalne tak daleko ako su
taký istý na akýkoľvek iný. prílišný patriotizmus obmedzuje a škodí (američania, nacisti, arménska genocída...), jeho nedostatok (vraj) uráža a podceňuje identitu a hodnotu národa a štátu, a jeho prijateľná miera (mi síce v kontexte nášho štátu príde ...smiešna? ale...) je... prijateľná, bez ohľadu na to či si myslím že je správna alebo nie.
nemecký patriotizmus nie je v ničom iný. neviem v ktorej intenzite sa nachádza, ale platia preň tie isté pravidlá. S takou mierou nacionalizmu akú malo nemecko na začiatku a počas druhej svetovej by ktorýkoľvek iný národ spáchal to isté (len možno na iných národnostných/rasových skupinách).
Každopádne - pre mňa osobne je akýkoľvek patriotizmus spôsobom akým sa povyšovať nad ostatných - my sme slávny národ, lebo sme spravili to a to, a vy do nášho národa nepatríte, lebo ste to nespravili, alebo ste to nespravili, lebo nepatríte do nášho národa. Podľa mňa osobne je patriotizmus:
a) buď veľmi zlý výraz opisujúci kombináciu niekoľkých vlastností z ktorých niektoré sú zlé, niektoré neutrálne, niektoré dobré, niektoré namyslené, atď...
b) zlá vec a zlý koncept, pretože národ je fiktívna vec vznikajúca na základe PôVODU jedincov, čiže prakticky rasizmus, ktorý ešte k tomu často nie je odôvodnený ani len odlišnosťou vonkajších znakov.
Osobne nevidím žiadny dôvod k patriotizmu ani k rozoznávaniu a rozlišovaniu národov, všetci sme ľudia, všetci sa snažíme zabezpečiť si dobrý a pekný život, všetci sa snažíme neubližovať tým čo si to podľa nás nezaslúžia, a spacifikovať tých čo si to podľa nás zaslúžia, a ťahať do toho fiktívne pojmy ktoré niekto vytvoril lebo nebol schopný do svojho myslenia zahrnúť celé ľudstvo nie je potrebné, lebo aj bez nich sú všetky záležitosti tohto sa týkajúce dostatočne zložité.
Nemecky patriotizmus vidim tak isto ako kazdy iny... pokial je v norme, a nie radikalny, tak nemam problem Podla mna je fajn, ked je clovek trochu patriot - samozrejme, pokial to neprehana.
Tu by som zdôraznil to slovíčko "bol", ktoré si použil.
Hej, Nemci klamú a nútia nám úniu, utláčaní Holanďania, Belgičania, Francúzi a všetci ostatní sú radšej ticho, lebo vedia, že inak by ich Nemci všetkých poslali do koncentrákov a medzitým Nemci snívajú o tom, ako oberú bohatých Slovákov o peniaze.
Asi ťa poprosím o solidaritu s takou nevzdelanou bytosťou ako som ja a rád by som videl nejaké hlbšie vysvetlenie, ktorým svoju nenávisť voči nemcom podopieraš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nemecký patriotizmus nie je v ničom iný. neviem v ktorej intenzite sa nachádza, ale platia preň tie isté pravidlá. S takou mierou nacionalizmu akú malo nemecko na začiatku a počas druhej svetovej by ktorýkoľvek iný národ spáchal to isté (len možno na iných národnostných/rasových skupinách).
Každopádne - pre mňa osobne je akýkoľvek patriotizmus spôsobom akým sa povyšovať nad ostatných - my sme slávny národ, lebo sme spravili to a to, a vy do nášho národa nepatríte, lebo ste to nespravili, alebo ste to nespravili, lebo nepatríte do nášho národa. Podľa mňa osobne je patriotizmus:
a) buď veľmi zlý výraz opisujúci kombináciu niekoľkých vlastností z ktorých niektoré sú zlé, niektoré neutrálne, niektoré dobré, niektoré namyslené, atď...
b) zlá vec a zlý koncept, pretože národ je fiktívna vec vznikajúca na základe PôVODU jedincov, čiže prakticky rasizmus, ktorý ešte k tomu často nie je odôvodnený ani len odlišnosťou vonkajších znakov.
Osobne nevidím žiadny dôvod k patriotizmu ani k rozoznávaniu a rozlišovaniu národov, všetci sme ľudia, všetci sa snažíme zabezpečiť si dobrý a pekný život, všetci sa snažíme neubližovať tým čo si to podľa nás nezaslúžia, a spacifikovať tých čo si to podľa nás zaslúžia, a ťahať do toho fiktívne pojmy ktoré niekto vytvoril lebo nebol schopný do svojho myslenia zahrnúť celé ľudstvo nie je potrebné, lebo aj bez nich sú všetky záležitosti tohto sa týkajúce dostatočne zložité.
Polsko,Balkan...
k teme,pravi nemci zomreli za vojny,na co ma byt dnesny nemec hrdy? na ten turekistan? bitch please
Nemecky patriotizmus vidim tak isto ako kazdy iny... pokial je v norme, a nie radikalny, tak nemam problem Podla mna je fajn, ked je clovek trochu patriot - samozrejme, pokial to neprehana.
No samozrejme.
Jednak zástupcovia nejakého národa nie sú nič iné, ako odraz vojen, v ktorých bol tento národ zainteresovaný za posledných sto rokov.
A čo sa týka európskej únie, nemci nám držali pod hrdlom dýku a nútili nás vstúpiť, tak nejak si to myslel?
Prečo by malo byť?
nie, nemci nás šikovne oklamali a úniu nám doslova vnútili...
Tu by som zdôraznil to slovíčko "bol", ktoré si použil.
Hej, Nemci klamú a nútia nám úniu, utláčaní Holanďania, Belgičania, Francúzi a všetci ostatní sú radšej ticho, lebo vedia, že inak by ich Nemci všetkých poslali do koncentrákov a medzitým Nemci snívajú o tom, ako oberú bohatých Slovákov o peniaze.
Asi ťa poprosím o solidaritu s takou nevzdelanou bytosťou ako som ja a rád by som videl nejaké hlbšie vysvetlenie, ktorým svoju nenávisť voči nemcom podopieraš.