Ahoj, chcel by som sa spýtať ako je to s jazdením na motorke,
mám 16 a chcel by som si kúpiť babettu 210,
môžem s tým jazdiť po ceste ? čo na to budem potrebovať, Dik...
@Kappy72 čo by nie, ale potrebuješ vodičák skupiny Am.
Ohľadom Bettky - poistka, prilba na hlave, zapnuté svetlá a "kartičku" (osvedčenie o spôsobilosti typu, malo to viac názvov).
Nic nepotrebujes, normalne pojdes po ceste a ked uvidis policajtov vypnes motor a zacnes pedalovat Tak sme jazdili od 10 a ziadne problemy neboli. Akurat raz sfukli kamaratovi pneumatiku ale to uz mal jawu Ale zalezi kde zijes
Nemusí vyzerať úplne rovnako, ako na foto. Za dobu výroby 210 sa tie papiere menili x krát.
ŠPZ pre zatiaľ Babetty, Koráda, Jawetty, Stadiony (a iné obdobné stroje) nepotrebujú.
šak to je ak bicykel ty vole to šulin riadny vymyslel že vodičák na babetu inak ja som s tým od 14 po meste (cca 17000 obyvateľov) jazdil a nebol problém lenže doba sa odvetdy zmenila a polícia by bola schopná ťa aj prizabiť obuškom keby ťa tak chytia ak stretneš správneho koko*a...
neviem ktorá je to tá 210 ale dvojrýchlostná mi vytiahla aj 80km a na jednorýchlostnej tej úplne starej som išiel 55km/h ...a ja som to tuningoval tak že som prerobil sanie vzduchu... som dal preč ten plastový kryt a brutálne to ťahalo potom len vždy sa sviečka zajebala tak bolo by tam aspoň pančuchu dať alebo niečo podobné ....inak jeden čas som tam chcel dať aj kompresor aby väčší tlak bol vo valci ale už som sa potom k tomu nedostal lebo išla preč
Mne tam nešli ani brzdy na tom nič , obtrhané to bolo celé , žiarovku som mal páskou prilepenú a na nádrži som mal veľkú nálepku KTM XDDD to boli časy bože ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ohľadom Bettky - poistka, prilba na hlave, zapnuté svetlá a "kartičku" (osvedčenie o spôsobilosti typu, malo to viac názvov).
Ja som si tak jazdieval od 14tich doteraz, na mojej rastabetke.
len sa bojim fizlov že čo by mi spravili..
Nemusí vyzerať úplne rovnako, ako na foto. Za dobu výroby 210 sa tie papiere menili x krát.
ŠPZ pre zatiaľ Babetty, Koráda, Jawetty, Stadiony (a iné obdobné stroje) nepotrebujú.
neviem ktorá je to tá 210 ale dvojrýchlostná mi vytiahla aj 80km a na jednorýchlostnej tej úplne starej som išiel 55km/h ...a ja som to tuningoval tak že som prerobil sanie vzduchu... som dal preč ten plastový kryt a brutálne to ťahalo potom len vždy sa sviečka zajebala tak bolo by tam aspoň pančuchu dať alebo niečo podobné ....inak jeden čas som tam chcel dať aj kompresor aby väčší tlak bol vo valci ale už som sa potom k tomu nedostal lebo išla preč
Mne tam nešli ani brzdy na tom nič , obtrhané to bolo celé , žiarovku som mal páskou prilepenú a na nádrži som mal veľkú nálepku KTM XDDD to boli časy bože ...