@lix fakt v zivote nikdy som nic alkoholicke nepila aj kamoskina mama mi davala trosicku likeru aby som si pripila na jej vyrocie a ja ze urcite nie...proste nechcem pit, je to skodlive a nechutne
vcera som odviezol ludi autom do clubu, poprial vsetko naj k narodeninam a isiel som o 11tej domov dokoncit pracu na zajtra... nepijem, nefajcim, nehulim, nosim obleky.. raz za mesiac si mozno popijem whisky.. som u kamaratov out a velmi sa mi to paci
zatial som sa nestretol s takymi ludmi ktory by ma nebrali medzi seba len preto, že nepijem..... na strednej som mal spolužiakov, ktori dobre že nechlastali aj cez školu a aj tak sme spolu dobre vychadzali
@pumaamravec No škodlivý je dokonca aj ten vzduch čo máš okolo seba a dýchaš ho. Ani ťa to nikdy nelákalo? Ty asi ani nefajčíš, že? Poznáš niekoho komu alkohol pokazil život?
@lix presne tak som bez zavislosti Ale poznam vela ludi co im to znicilo zivot a ja tak skoncit nechcem A este vdaka alkoholu mam aj rozvedenych rodicov asi tak...
Ak chceš zapadnúť do alkoholického kolektívu, tak alkohol nutný je, dokonca je to pomienka . Ak do kolektívu iného, tak nevidím dôvod na to aby bol nutný ...
hlavne to zalezi od partie.. keby som to mal rozclenit tak poznam plno partii deciek co popijaju vonku na sidlisku, fajcia kadeco.. tu je to podmienkou + sem patria PREVAZNE ludia navsetvujuci skolu ktora je len na "povinne absolvovanie". tj ze znamky dostavas za ucast na vyucku.
pri uvedomelejsich partiach kde sa pije to podmienka nie je.. u nas niektori piju, ini nie a rozumieme si vsetci pretoze to co nas spaja nie je alkohol.. nemusime sa prebiehat kto viac vypije..
nie nie a este raz niee... pretože do kolektívu sa dostaeme tak ze sa s timi ludmi poznam kecam a mam si o com s nimi kecat ale nadr..ny clovek ... co ma s toho kolektivu nic !
Podla toho ake percento ludi z kolektivu pije...ak piju vsetci okrem teba nemas tam co robit....ale garantujem ti ze alkohol do istej miery nie je skodlivy...a ked sio najdes svoje drahsie znacky mozes byt dokonca styloveho...rovnako ako aj s cigaretami...aj fajcit sa da glamour...som zvedava kolky ma za toto z.ebu
@richardulman pivo nieje chlast teda pri spotrebe pol litra na tyzden to obcas dobre padne vychladene po behu, ale nealkoholicke , to je 100x lepsie ako presladene limonady.
@richardulman chlape t co pijes? chlast to rozumiem ze ne ale nealko? potom tym nealko myslim aj vodu potom mi uz moc moznosti nezostava, mozno uz len urinoterapia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Kolektív si človek môže utvoriť aj sám. A ak sa do neakého chce dostať nemusí piť.
@pumaamravec V živte si nepila?
Ty budeš asi správne dievča bez závislostí.
@pawlo 11 vacsinou som to ja..
pri uvedomelejsich partiach kde sa pije to podmienka nie je.. u nas niektori piju, ini nie a rozumieme si vsetci pretoze to co nas spaja nie je alkohol.. nemusime sa prebiehat kto viac vypije..