nemali, ale poznate ten pribeh: najprv si prisli pre zidov a kedze som nebol zid, tak som nic neurobil. potom si prisli pre ciganov a kedze som atd... chcem tym povedat, ze nie na pozicku je spravne, ale pasivne postavat a pozerat sa ako maju problemy nie je spravne. co ak aj nas vlada klame a mame otrasne dlhy.
podľa mňa Grécko malo vystúpiť z eurozóny už pred pár mesiacmi, keď štát desiatky rokov hospodári ako Grécko, a keď štát KLAME vo svojich výročných správach, tak nemá morálne právo na žiadnu pomoc...
bol by som za nejaku symbolicku pomoc v ramci nasich moznosti ale urcite nie to co chcel Fico a spol aby sme si my pozicali niekde x milionov ktore by sme potom pozicali mi im to je rovnaka blbost ako keby si odo mna chcel niekto pozicat ale kedze ani ja nemam tak si pozicam od tretieho,ta suma ktoru sme mali povodne dat bola po prepocitani na hlavu najvacsia z celej eurozony dokonca viac ako Luxembursko ktore je asi tak 100 rokov pred nami
Ficova vlada mala rokovat o podmienkach pod ktorymi poziciame grecku peniaze. Tam zlihala podla mna. V dnesnej situacii by bolo pre nas zle poziciat grecku peniaze, ale vseobecne by som povedal, ze by to bolo pre vsetkych to najlepsie keby sme grecku pomohli, ale, ako som uz povedal - za inych podmienok.
Keby máme z čoho, tak by sme im mohli požičať. Ale slovensko je moc nevyspela krajina na to aby mohla požičať taku sumu. A kto by to platil?...My a nase deti...
moja teta bola v Grecku tento rok na dovolenke a povedala že žiadne šetrenie stoly sa tam od jedla podlamuju!!! A niesme na tom tak finančne dobre aby sme mohli požičiavať krajine ktorá je na tom ovela lepšie!!!
Keby greci drzali hubu , vazili si pomoc a s pokorou a utiahnutymi opaskami si tu pomoc vazili tak by som im pozical mozno ale ked este prostestuju ze sa im setrenie nelubi tak to je vrchol drzosti , mali by ist doriti z EU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako ma to ovplyvní ?
nijako
je to jedno