Zaujíma ma Vaša odpoveď. Takéto vzťahy medzi nami kolujú : môj priateľ--> jeho naj kamarát (bývalý), ja a jeho naj kamarát (chceli sme byť spolu, no nevyšlo to, som s mojím priateľom aj po tom, čo sa stalo... myslíte, že môžem byť s tým kamarátom kamar
@denix Či sa dá byť ešte kamarátka s niekym, s kým som si prežila niečo viac ako kamarátstvo a potom sa vrátila ku svojmu terajšiemu frajerovi? Pričom toto dobrodružstvo som zažívala počas toho, ako som bola s mojím frajerom? Chcela som ho opustiť kvôli kamarátovi, no nedalo sa..
myslím si že môžeš ,ak ho neberieš za objekt záujmu tak by tvoj priateľ mal byť v pokoji je dobré mať takého človeka na ktorého sa dá v niektorých situáciách obrátiť
@lexiblack vieš mnohí ľudia takéto veci nechcú riešiť,alebo si myslia,že ti úblížil,musíš sa snažiť to vysvetliť svojmu priateľovi,snáď ťa niekedy pocohpí,prajem veľa šťastia ....
no ja na mieste tvojho frajera by som nadsena urcite nebola a vobec sa nedivim ze ti to zakazuje, aj ked on by ti sice nic zakazovat nemal lebo to sa proste nerobi, iniciativa nebyt s tym jeho kamaratom kamaratka by mala ist hlavne od teba, inak je to dost napicu
v SKRATKE : Bola som s mojím frajerom, ten mal naj kamaráta, podviedla som môjho frajera s jeho naj kamarátom... ja som chcela opustiť môjho frajera kvôli jeho naj kamošovi, nevydarilo sa, teraz som s tým frajerom... a či môžem byť ešte kamarátka s tým jeho naj kamarátom po tom, čo sa stalo? lebo mi na ňom moc záleží, ale nie z objektu záujmu
@trdelniiiq Pretože sa chcel kvôli tomu zabiť a aj z takých prmitívnych dôvodov, ktoré som vtedy sama nechápala.. teraz je tomu skoro pol roka a už je to zase na tej dobrej vlnovej úrovni...
to čo je?! si s ním lebo sa chcel zabiť? to kde sme... každopádne myslím že je ti jasné že život spolu nestrávite, preto načo to zbytočne naťahovať... je to vzťah bez dôvery, zo súcitu = zbytočný "vzťah", rozíď sa a udržuj kamarátsky vzťah s tým kamarátom... a tie trápne detské výlevy ako že sa zabije, za to by si zaslúžil poriadnu facku...
@trdelniiiq Keby si videl na vlastné oči ako ti pred očami umiera priatelka a si jediný, kto jej môže teraz pomôcť, vyspel by si hneď...Takže tak s vyspelosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ty kurva
PS: Napíš kukovi.
nemáš sa v takýchto momentoch obracať na frajíra?
a aj tak je tvoj frajír jebnutý keď je s tebou po tom čo si ho podviedla s jeho kamošom a ešte ste chceli aj tvoriť pár ale nevydalo tak si s hentým