Garážové automobilky (takmer) nikdy nepoužívajú vlastný motor...zvariť pár rúrok na rám a odliať nejaký ten karbón do formičky dokáže aj chlapík v stodole ale motor to je zložitejšia fičúra.
Hmmm to vim aj sám. Tak ale da sa normal kúpiť, ako keby som chcel kupiť Fabiu alebo tak? ..... viem že na Slovenské cesty sa nevyplatí pre tie dieri po nich ale da sa kúpiť?
@stodvacinkar "zvariť pár rúrok na rám a odliať nejaký ten karbón do formičky dokáže aj chlapík v stodole" D okej tak ty si pekne mimo...hej a vznikne mu z toho stroj podobný traktoru alebo kombajnu. vy samozvaný odborníci ma viete stále pobaviť.
@odhalenybulhar no jeden chalan mladý si raz spravil asi pred 1érokmi buginku zo stovečky lešenarske trubky poohinal pozvaral pochromoval zliatinové plechy atd vypadalo to luxusne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
projekt je povodom slovensky a teraz sa to odpredalo niekam tam do holandska.
@miskoo6 vymyslieť vlastný motor je troška nákladné nemyslíš ?
vzdy pouzivali motor s prevodovkou z niecoho, nema zmysel vymyslat koleso... lahsie je pouzit nejaky zaujimavy motor co uz je vyvinuty.
ale krasne auto som to videl raz nazivo a uplne bomba tie tlmice v predu juj ....
..kvak..
všetko sa dá ked sa chce...