Mám na mysli, či sa dané svaly lepšie neroztiahnu pri pravidelnom cvičení (rozštep-šnúra). Je možné, že to bude prvýkrát menej bolieť? Mám z toho veľké obavy. Aké sú vaše skúsenosti? Od čoho závysí aká silná bude bolesť. Pýtam sa pretože mám dosť nízky pr
je to taka bolest ako pri zlomenine. lebo vies, periost na panenskej blane je 10x viac inervovana ako na dlhych kostiach, co sposobuje niekedy takzvane posexualne stavy, kedy je potrebne byvalej panne pichnut morfium.
(ach)
(a rada na zaver: ked si decko, co riesi taketo veci... NEJEB!)
*ved ale ked cvičievaš šnuru alebo rzoštep roztahuješ nohy,je možné že sa ti blana natrhne...ved to je bežné...ale či to už menej bolí to ti neveim povedať
Ehm, najskôr máš 14 nerieš blbosti kým nemusíš. A to že si si gymnastka? či jak to nazvať ti nepomôže Ja ako "tanečníčka" a všetko s tym spoločné nemám pocit,že by mi to pri prvom sexe pomôhlo. Myslím,že terajší partner je fakt len terajší a prvý sex bude s iným( len tak btw).... Nezabúdaj že najskôr môžeš v 15tke... Teda môžeš skôr,niečo sa nepodarí a zatvoria ti "partnera " Uži si to
vraj aj pri jazde na koni sa može roztrhnúť panenská blana to už aby sa človek bál pohnúť a vobec to nebolí neviem čo riešite šak budete raz rodiť treba kus vytrimac
po prve si pod zakonom...po druhe to neznamena ze ked mas frajera...v tvojom pripade o slove partner radsej pomlcime...musis mat sex...pozri mam 16 som panna a zijem nemam z toho depky ani nic...a fakt radsej pockaj az sa uplne vyvinies...rozumovo hlavne...lebo toto tu svedci o mierne rozumovej...este...nevyzretosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(ach)
(a rada na zaver: ked si decko, co riesi taketo veci... NEJEB!)
Dievča a ty počkaj aspoň do pätnástky.
Oh I see what you did there
..no a mimochodom,fakt - nerob to ak sa na to ešte necítiš