A neviem, ťažko povedať. Určite je ale lepšie mať miernu nadváhu ako byť veľmi chudý (aj keď asi len z estetických dôvodov). Keď je tá nadváha ale väčšia, tak to vekom môže niesť aj väčšie zdravotné riziká a tak.
noo, podla mna je ten zlaty stred. vyprahnuty do kosti to je hruza ( nehovorim este o tom hrkotanim kosti pri nejakom tom sexe ), ale na druhu stranu aby pri sexe som pocuval ten zvuk ako sa prelieva voda ( tak to by som asi viac bol na malej ako v posteli ).
No ťažko povedať, ak sa niekto normálne stravuje a je napriek tomu veľmi chudý, tak má len estetický problém, pokým nemá iné ochorenie čo tú chudosť spôsobuje, mal by sa cítiť zdravotne dobre.
Ak má človek sklon k priberaniu alebo si nedá pozor a prieberie, vždy sa dá schudnúť, ale to chce pevnú vôlu, ktorú mnoho ľudí nemá a preto postupne priberajú stále viac a potom je už schudnúť ťažko, lebo telo si toľko potravy pýta, nemôžu športovať, nakoľko pohyb im robí problém a pridružia sa aj iné zdravotné problémy, ktoré im dosť znížia kvalitu života alebo dokonca spôsobia aj smrť.
@n0win0u sama mám nízky tlak (90/50 celkom bežne) a tak z mojich informácii a čo som o tom nedávno čítala, tak nemalo by to byť nič hrozné, na rozdiel od vysokého tlaku sa tá upraviť prirodzene a bez liekov a podobne...dokonca som videla niečo v zmysle, že to má pozitívny vplyv na dĺžku života, ale zase, samozrejme že nehovorím o prinízkom tlaku.
@n0win0u možno je príliš nízky, ale problémy pociťujem iba ráno, keď vstanem z postele. zdvihne mi ho káva a potom sa za celý deň vždy nájde niekto ochotný, kto mi ho zdvihne aj bez toho, že by som ho o to prosila takže nijaké väčšie problémy s tým nemám.
celý život som tlstá a okrem problémov s kolenami (ktoré však máme dedičné, lebo je to nejaká genetická porucha) nemám problémy žiadne a v živote som nemala vysoký tlak... ako mi vždy hovorí doktorka "ty máš učebnicový tlak"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A neviem, ťažko povedať. Určite je ale lepšie mať miernu nadváhu ako byť veľmi chudý (aj keď asi len z estetických dôvodov). Keď je tá nadváha ale väčšia, tak to vekom môže niesť aj väčšie zdravotné riziká a tak.
inak dakujem, aj ten privarok co som teraz zjedol si to video chce pozriet
Ak má človek sklon k priberaniu alebo si nedá pozor a prieberie, vždy sa dá schudnúť, ale to chce pevnú vôlu, ktorú mnoho ľudí nemá a preto postupne priberajú stále viac a potom je už schudnúť ťažko, lebo telo si toľko potravy pýta, nemôžu športovať, nakoľko pohyb im robí problém a pridružia sa aj iné zdravotné problémy, ktoré im dosť znížia kvalitu života alebo dokonca spôsobia aj smrť.
niektoré kardiologické choroby sa s chudosťou len stupňujú
napr. taký častý nízky tlak.......kto ho má?.......mladí,chudí, vysokí.....
v tejto zahumusenej prechemizovanej atmosfére je častokrát aj jedno, kto má akú váhu..........
» en.wikipedia.org/wiki/Hypotensio...
no a upravit prirodzene sa da, jj, tak ze ti predpisu "prirodzene" lieky na to
myslíš, že mŕtvica je z čoho? a zle prekrvené orgány tiež nepracujú bohvieako, že? aj pod trombózu sa môže nízky tlak podpísať
krv má v žilách prúdiť a nie stáť......inak sa kyslík nedostane tam, kam má.........
toť výsledok sedláckeho rozumu, nie medicínskeho vzdelania.........
a nikde som nehovorila nič o medicínskom vzdelaní
Je to len môj názor !!! Len tí chudý ľudia nemajú obalené srdce v samom tuku !!!