masturbovanie je úplne normálne pokiaľ to človek nerobí na nejakých verejných priestranstvách a znižuje to sexuálne vypätie, hoc niekedy je po tom väčšia chuť na sex
27> vystihol si to celkom dobre, nechápem ľudí ktorí celý život premrhajú chodením do kostola a majú strach z toho čo ich postihne po smrti a to je to najmenej horšie je to ako otravujú ostatných to je horšie jak cholera!!!
27.. pekne napisane.... a masturbacia je uplne prirodzena vec tak isto ako sex... a kto povazuje sex za hriech to ako keby povazoval za hriech dychanie nie ?... sak to je tiez prirodzene
Je to zdravé, ale keď sa to robí veľakrát za deň tak nie. Potom to spôsobuje únavu, bolesti hlavy, pocit ako keby sme boli zhulený a bolesť semenníkov.
25. omg ked som si precital forum na tej stranke skoro sme so segrou aj matkou umreli od smiechu...
napr. ze black metal je nastrojom diabla...od onanovania zacinaju chlpatiet ruky ci ked budeme tri mesiace citat novy zakon prestaneme mat chut masturbovat
mno tak vedecky dokazane to je ale zas na druhej strane aj to je vedecky dokazane že s taho možu byť všelijake choroby radšej si najdi partnerku maš to a ani sa necitiš obvineny že si spachal hriech ale tak zase partnerka to neurobí 10/20 krat za deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ano je zdrava, dokonca som kdesi cital ze masturbacia kazdy den znizuje riziko rakoviny semennikov....
3. keby si si nieco zistil o nabozenstvach nepisal by si take hluposti
a nie je zdravá lebo sa na to dá navyknúť a bude z toho závislosť-a to je choroba...:/
abo tak nejak dakde som to čítala..
ale inak je mi to fuk..
masturbovanie je úplne normálne pokiaľ to človek nerobí na nejakých verejných priestranstvách a znižuje to sexuálne vypätie, hoc niekedy je po tom väčšia chuť na sex
v nejakej diskusii si spomenul, ze ides na doktorad.
mas 23 ze vraj, zakladas temy ako uchyl, fotky mas ako uchyl, neviem preco by si nemal byt uchyl.
Si uchyl.
pochybujem ze tu s tym niekto urobi...
napr. ze black metal je nastrojom diabla...od onanovania zacinaju chlpatiet ruky ci ked budeme tri mesiace citat novy zakon prestaneme mat chut masturbovat
ananas 4ever!
áno ,je to považované za hriech...