no...iba v skratke...viem, ze moj chalan ma lubi.....ale vadi mi jedna vec....takze...v lete sa opalim...podla mna pekne...nie som uplne cierna, jak niektorebaby, ale som milene hneducka....no moj chalan je total cierny cez leto....a pred 10 dnami, totiz
Tak to je fakt vaaaazny problem. Aleee, nieee. Podla mna, hej? Ak sa mate radi, tak by na tom nemalo zalezat.Si si ista, ze ta luby? Ak ano, tak ta nelubi kvoly tomu aka si vo vnutry, ale kvoly tomu, ze ako vyzeras. A to je podla mna hluuuuuupost.
Ja sa napriklad nemozem vobec opalovat, pretoze mam vela materskych znamienok, takze som cele leto biely ako riaditel vapenky. Keby odo mna dievca chcelo, aby som sa opalil, tak ... urcite koli nej nebudem riskovat rakovinu koze...
ale boha ved sa uvedom dievca. mali by ta trapit ine veci. a nie taketo kraviny. moje nervy ved t osa uz neda cita. sory ze som nervozny ale fakt toto su problemi.
..aj ja mam taky problem..uz 2roky pocuvam,|Boze,ty si taka bleda..zatoze on je uz na zaciatku leta kakaovy..ale ja si z toho uz nic nerobim..poviem mu,ze dakedy sa panicky chranili pred slnkom dazdnikmi a ze aj ja mam taku jemnu pokozku,ze nikdy nebudem hneda..uz 3x som bola spalena a raz som mala popaleniny 3teho stupna...uz za neho nebudem riskovat..ak chce nejake kakauko,nech si zacne s nejakou miesanou.. xi xi
no diky moc sweetvicki,som rada, ze naozaj aj ty mas taky podobny problem....chapes, ludia su hnusni..povedia, ze co to mam za problem, ale pritom zasa nejake jejich problemy mne mzu prist uplne odveci...nie???.....vies, ja mam ani nie s tym problem, ale je mi to blbe..on je cierny kazde leto...ja sa opalim do sneda az bledo hneda.....aj ja som si uz povedala, ze ked mu to vadi, nech si ide za inou.....a ked som to povedala jemu, povedal, ze on ma nelubi len preto, ako vyzeram....taze asi podla neho to nedava na 1.miesto....ale potom preco si nevie odpustit take poznamky??.......
no a este neco.....vcera som bola na kupku, a zasa....sttretla som tam asi 5kamosieka a jedneho kamosa, co sa ma pytali,ze ako to ze nejsom kakaova, ked som dosla z grecka......neviem, co im mam na to povedat take inteligentne, aby im doslo, ze to nemusia hovorit....neviem, co si mam o takych ludoch mysliet.....to niesu vobec citlivi???kolko je ludi, co su tlsti a ja som oproti im chuducka a nehovorim im stale "boze, ty si ale tlsta!!!!!
boooze to je problem ukaz mu tuto diskusiu, a uvidi, ako sa bojis, kvoli blbosti. pozre sa na teba a povie nieco v zmysle, ze ta ma rad aj tak a ze sa s tym mas prestat srat, a da ti pokoj s celym opalovanim... ver mi, keby vedel, ako ta to trapi, neblbol by a k tomu by vedel ze ho fakt musis nenormalne lubit...
..ved mu povedz,ze tebe sa zase nepacia tmavi chalani,lebo vyzeraju ako cigani..a kamosom povedz,ze ty si v Grecku nelezala cele dni len rpi mori,ale si chodila aj po nejakych kulturnych zazitkoch..a ze ta netrapi,ze nie si kakaova,ze sa chranis pred slnkom,lebo nechces dostat rakovinu koze, o ktorej sa zacalo teraz tak vela rozpravat..ved sa nejako vinajdi..ani mne nie je prijemne,ze som bleda,ale su aj bledsi..a nejdem sa z toho zblaznit..ak sa niekomu nepacim,nech sa na mna nepozera..
nepoviem keby ta podviedol al. nieco podobne, ale toto? uvedom sa a ries dolezitejsie veci..alebo vies co? neries nic.. bud rada, ze ho mas a ze sa mate radi.. to ries..
K211 - nejsi nejaka mudra? prepač ale ak ju to trapi tak je to asi problem.. a neviem či ju zrovna posilnia reči boooože to su problemy .. pre nu to je problem tak ak sa ti to ako problem nezda tak ani nemusiš poskytovat radu - ved neni žiadny problem..
k problemu - možno to tak moc nechce ako si myslíš a on ani nevie že sa trapiš ..inak by aj zmenil svoje naražky(možno nechcene)
ja som tiež večne bledy a moja laska sa zase velmi rychlo opali.. važne jej to sekne a aj ja by som sa chcel aspon trošku opalit ale nemam ako,nemam na to čas..a nevyčita mi.. preto si myslim že ani on ti to možno nechce vyčitat len vravi svoju tužbu moc hlasno a preto si myslim že mu len povec že ti to trošku vadi..
no ako prepac..ale aby si na teba hneval ze nie si opaalena..to co je za lasku ??...vsak aj keby mas lepru by ta mal lubit ..a nie aby ti este aj hovoril ako mas vyzerat..ked sa mu nepaci .nech si najde inu...uvidis ako rychlo dobehne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ak ste spolu uz nejaku dobu, tak vobec nevidim vyznam v takychto malichernostiach. vztah je o tolerencii, nie o buzerovani co ano a co nie..
no a este neco.....vcera som bola na kupku, a zasa....sttretla som tam asi 5kamosieka a jedneho kamosa, co sa ma pytali,ze ako to ze nejsom kakaova, ked som dosla z grecka......neviem, co im mam na to povedat take inteligentne, aby im doslo, ze to nemusia hovorit....neviem, co si mam o takych ludoch mysliet.....to niesu vobec citlivi???kolko je ludi, co su tlsti a ja som oproti im chuducka a nehovorim im stale "boze, ty si ale tlsta!!!!!
nepoviem keby ta podviedol al. nieco podobne, ale toto? uvedom sa a ries dolezitejsie veci..alebo vies co? neries nic.. bud rada, ze ho mas a ze sa mate radi.. to ries..
k problemu - možno to tak moc nechce ako si myslíš a on ani nevie že sa trapiš ..inak by aj zmenil svoje naražky(možno nechcene)
ja som tiež večne bledy a moja laska sa zase velmi rychlo opali.. važne jej to sekne a aj ja by som sa chcel aspon trošku opalit ale nemam ako,nemam na to čas..a nevyčita mi.. preto si myslim že ani on ti to možno nechce vyčitat len vravi svoju tužbu moc hlasno a preto si myslim že mu len povec že ti to trošku vadi..
komunikacia je vo vztahu predsa doležita nie?