@Notme V tej cenovej hladine máš IMHO lepšie voľby: Mazda 3 165k, Kia CeeD GT je 100 000 lacnejšie. Ak si trochu priplatíš, tak môžeš mať Ford Focus ST, čo je podľa mňa auto úplne niekde inde.
@lordnorton ale mini sa mi paci mi to pride take male, srandovne, prakticke... kazdopadne, kupovat ho rozhodne nebudem, auto si (mozno) kupim az vtedy, ked budem mat pri parkovisku solarnu nabijacku.
Ja rozdelujem minicoopre na 3 druhy.
Starý mini - cooper classic stýlovka unisex pre mladých
Novší minicooper pevná strecha pre mužov- kabrio pre ženy.
Minicooper countryman -Random
Ale komentar @6 je hodny fakt len chlapa s obrovskym komplexom a nizkym sebavedomim. Keby mi chlap povedal, ze sa hanbi nastupit alebo odsoferovat toto auto tak si pomyslim hned svoje.
super tema. ps. pojem auto pre ženy neexistuje.ale chapem, že žene sa pači male ružové auto s plno voňavkami a podobnými ženskými rozmarmi. mne ako mužovi sa páčia autá ako cupé, limuzína. malé auto.... hm... nie... nepraktické, nič sa do neho nezmestí, cítim sa tam úzko, pocit nebezpečia.... sám mám dvojkovu oktaviu, ktorú si neviem vynachváliť. obrovský kufor, priestor, kožený interíér. takmer plná výbava. výkon na hrane, niečo medzi... 105 koní. dá sa ho pekne vytočiť na diaľnici, nepoviem, chválim, ale.... mojim snom je eskový mercedes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Sú pásikavé ponožky pre ženy?
-.-
aky motor,taky chlap
Starý mini - cooper classic stýlovka unisex pre mladých
Novší minicooper pevná strecha pre mužov- kabrio pre ženy.
Minicooper countryman -Random
Ale komentar @6 je hodny fakt len chlapa s obrovskym komplexom a nizkym sebavedomim. Keby mi chlap povedal, ze sa hanbi nastupit alebo odsoferovat toto auto tak si pomyslim hned svoje.