ak ti nedoslo, tak aj zaludok je sliznica. pekne to zer dalej a nepchaj si to do nosa.
na co vlastne beres antihistaminika? toto sa bezne nepredpisuje 'len tak' lebo dithiaden dojebava nervovu sustavu, takze ani pit nemozes a vela liekov to kontraindikuje
aj ked fakt nechapem naco chces uzivat dithiaden ak nemas ziadne take tazkosti, alergie a tak, naco si zbytocne zatazovat organizmus nejakymi syntetikami
isteže dithiaden ide cez sliznicu. Tak ako každý liek. Sliznicu máš predsa všase: v ústach, v žalúdku, v črevách. Čo si myslíš, že sa ti otvorí žila a tá tabletka tam vbehne??
dithiaden je kokotina,ked chces spat.. .tak dobre alebo si nepametat nic.. .moj kamos to zmixoval s tatranskym cajom a na druhy den pol dna hladal auto,nepametal sa.. .
heh dithiaden mi predpisali ked som mala 12 a mala som taky kasel, ze som nemohla v noci spavat.. ja len tak, ze mi to rozvirilo spomienky je to tazky oblbovak, ale naco to snupat, ked sa to da normalne zhltnut a zapit? netusim ci by to ucinkovalo..skus
U nas bolii raz policajti robit prednasku doniesli vzorky drog a medzi nimi bol aj dithiaden vo äčšom množstve je to droga aj mne ho teraz predpisali ale v malych davkach... aj diazepan ci ako sa to vola je tiez droga ale len vo väčších davkach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
šak skús
na co vlastne beres antihistaminika? toto sa bezne nepredpisuje 'len tak' lebo dithiaden dojebava nervovu sustavu, takze ani pit nemozes a vela liekov to kontraindikuje
@0. racej by som to neskusala...
aj ked fakt nechapem naco chces uzivat dithiaden ak nemas ziadne take tazkosti, alergie a tak, naco si zbytocne zatazovat organizmus nejakymi syntetikami
uz beriem zodac ked je treba,alebo mam masticku na to...lebo ja sa pri alergii velmi vyhadzem...
2.a dam si ho ked fakt nemozem spat lebo to je vedlajsi ucinok a vtedy prespim aj 14 hodzin..xD
# 4 himynameismarek / hm ja mam tiez lieky na ktore sa nemoze pit a pijem