Myslíte si je že možné sa niekomu dostať do sna? Neviete náhodou ako?, Veríte v takéto veci?..Myslíte si, že je pravda, že keď sa Vám s niekým konkrétnym sníva, že na Vás dotyčná osoba predtým ako išla spať myslela?
ta posledna veta, ze sa ti sniva s tym kto na teba pred spanim myslel je podla mna len taka babska povera ale inak su sny velmi uzitocne. je viac druhov snov a vraj existuju aj take, pomocou ktorych sa da cestovat v casopriestore mimo tela.
este nikdy sa mi nesnivalo s niekym, komu by sa snivalo so mnou to iste. ale mavam sny ktore ma upozornia ze sa nieco deje, hlavne co sa tyka mojich koni. ma to vraj nieco docinenia s mimozmyslovou komunikaciou, ked si s niekym velmi silno prepojeny. taketo sny ma este nikdy nesklamali, ale so zvieratami sa da prepojit lahsie ako s clovekom
mozno teoreticky ak ovladas telepatiu inak viem ze sa daju sny ovladat dokonca aj so spetnou vazbou od snivajuceho ale to zalezi od viacerych faktorov a musis byt pri dotycnom osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inak ani nie
Som rada, že to nevie ani nik iný
len neviem ako
este nikdy sa mi nesnivalo s niekym, komu by sa snivalo so mnou to iste. ale mavam sny ktore ma upozornia ze sa nieco deje, hlavne co sa tyka mojich koni. ma to vraj nieco docinenia s mimozmyslovou komunikaciou, ked si s niekym velmi silno prepojeny. taketo sny ma este nikdy nesklamali, ale so zvieratami sa da prepojit lahsie ako s clovekom
1. Nie
2. Nie
3. Nie
4. Nie
presne aj ja
určite sa to raz podarí (seriously)