zmenil by som iba jedno. Dal moznost k poste ako oznacit vsetko a potom vymazat lebo je to zlhave aby som tukal do kazdej posty vymaz vymaz. iba toto ostatok je vsetko fajne len toto ma tak trosku znepokojuje
No par veci sa tu da vylepsit. Napriklad taka potvrdzujuca otazka ci chce user naozaj vymazat vsetku postu, potom poriesit problem z refreshom a hlavne moderatorov..
hmm ja bych privital nejaky ulozny priestor. viete ked si chcu uzivatelia ulozit nejake mp3 aby si ich druhy user mohol stiahnut. stacilo by aj 15 MB. Teda podla toho aku ma kapacitu server
ja by som chcela aby sa mohol nastavit design webky nejako viac...aspon vo farbe...lebo ked su vsetky zlte je to fadne...alebo pismo...a dake ine veci.
a inak este k tym blogom..dalsi skvely priklad, chalan co sa regol a isiel napisat blog, vzivote tu nebol a aha co z toho vznikla..skvela praca » www.birdz.sk/webky/citajblog...
Tomáš, alebo stačilo by tak len u svojich priatelov čo máš/mám/máme v kontaktoch aby bolo treba zelené niečo keď je online a červené keď nie to by bolo ok....a to jediné mi tu snáď aj chýba inak pripomienky žiadne, ak nejaké budú ozvem sa
ked sa to tak vezme skoro suhlasims kazdym ja osobne postunevymazavam boh nevie preco ale ten ulozny priestor a nieco cim by som zistil ci su nejaky moji kamosi prihlaseny by bolo super
Skor by bolo dobre dat pred tym ked pridavam prispevok take ze: precital som si zoznam casto kladenych debilnych otazoka suhlasim s tym ze sa ich nebudem pytat.... kto porusi -> ban
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Pokiaľ sa zmestí aký je problém
Inak, suhlas s refreshom a moderatori by tiez bodli
Tommyhot: Ano,tento mesiac
Azel: Nie...
Specnac: Nie, resp. priestor mozno, ale nie na mp3 a pod... Lebo autorske prava.
Zaphira: Myslim ze budes nadsena
Raddus: Moze byt.
Ice_stovo super napad
2)lepšie mazanie správ (kasko a tomyhot povedali)
3)krajší design stránok (?vlastný?)
4)urcite to co navrhuje Ice_stovo
5)ziaden ignore list nechcem