Plánujem sa takto vymakať inšpiráciu aj motíváciu k tomu už mám len ma stále trápi otázka či je naozaj možné či sa môžem vymakať až takto (link) bez steroidov.
tak ti poviem, ze z tych chalanov ani jeden nebude natural
Akoze niektore formy sa daju ale to rataj ako nejaky ultimate goal a ne, ze zacinas cvicit a tak chces vyzerat. Bo ak nato mas, tak sa ti to podari mozno za 5-10 rokov napr.
to je beh na veeeeľmi dlhú trať, kompletne zmeniť životosprávu a celý život tomu podriadiť...nuž, ja na to nikdy mať nebudem a ani nechcem, lebo sa mi to nepáči...
Podla mna da, ale ruku by som do ohna za chlapcov tiez nedal To je uz ich zivobytie, ne srandicky Ale tak za 10 rokov urcite. A vela zalezi na tom, z coho zacinas, taky Jeff Seid mal uz v 14stich mega genetiku.
si nemysli ze toto spravis za 3roky, ak si teraz zacal tak mozno o 10rokov , zalezi na genetike samozrejme ale z upravenou stravou a rozvrhnutym jedalnickom... a nemysli si ze ked si das steroidy nemusis cvicit,alebo to mozes flakat,prave naopak vtedy este viacej musis makat ... a zo steroidmi to tiez nedas za 3roky , to by si si musel ine kury jebat do roka 2-3 a jedna kura ta vynde na 200euro a viac,ale tak zase zalezi ake davky by si si daval,ale tak po 3rokoch cvicenia pravidelneho keby si si dal meth tst a stan tst a clenbu a nakoniec clomid a tamoxifen,pomohlo by to no myslim si ze by si nevyzeral tak,steroidy niesu ze si das sa hned si taky to chce viac kur nie jednu,tak si rozmysli ci mas pevnu volu par rokov cvicit a penazi lebo potrebujes aj doplnky ..
Tak toto by som nenazvala že "až tak! to dáš v pohode a bez sterodiov do polroka ak zamakáš a samozrejme máš na to genetiku. Steroidy sú na toto: a ne na pojebané tehličky
@allan píšu Ti tu omáčky. Tí chlapci určite nie sú čistý. OK ak neberú steroidy, tak minimálne tie "neškodné" doplnky. Také telo nemôžeš mať len z proteínu. Pýtaš sa tu ľudí, ktorý o tom vedia veľké gulové, radšej choď na fóra tomu určené a sám uvidíš ako tam ľudia tažko makajú a ani zdaleka tak nevyzerajú. Za 1. musíš mať na to genetiku, za 2. ak ju aj máš tak len z proťáku takto nikdy vyzerať nebudeš. Však sú nafučaný ako balón.
Moja rada : ak je tvoj cieľ budovať svaly, nikdy, NIKDY netlač na pílu, nech Ti hocijaký nabúchaný kamarát hovorí čo máš brať, ako máš cvičiť atd... môžeš na to doplatiť a ver, že viem o čom hovorím.. (nie, nebral som steroidy). Všetko s mierou! si mladý chalan, tak si nepokaz život a dávaj si pozor. cvič s rozumom a neber svinstvo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Neni to pekne a urcite ani nijako extra zdrave
Akoze niektore formy sa daju ale to rataj ako nejaky ultimate goal a ne, ze zacinas cvicit a tak chces vyzerat. Bo ak nato mas, tak sa ti to podari mozno za 5-10 rokov napr.
Proste vraj naturali su takmer vsetci, nie len vo fitness ale aj vo vsetkych inych sportoch. Ale zaklad vrcholoveho sportu je casto aj doping.
a ne na pojebané tehličky
Moja rada : ak je tvoj cieľ budovať svaly, nikdy, NIKDY netlač na pílu, nech Ti hocijaký nabúchaný kamarát hovorí čo máš brať, ako máš cvičiť atd... môžeš na to doplatiť a ver, že viem o čom hovorím.. (nie, nebral som steroidy). Všetko s mierou! si mladý chalan, tak si nepokaz život a dávaj si pozor. cvič s rozumom a neber svinstvo..
Súhlasím .