@kolini a samozrejme @luc.ka pretoze ma ma rada, nepriamo mi to sukromne napisala a som sa toho velmi rad chytil, pretoze mi to imponuje a ona je super, ked nie je zrovna nepricetna, ale za to mozem vraj ja, lebo som strasny provokater i ked tomu neverim...
zabudol som aj na @bludiacisvetom pretoze je na mna hrda! alebo @beaurebelle pre ktoru som dokonaly, ale som zadany, cize ju nemozem pohlavne zneuzivat.. taktiez by som zomrel za @delpurr lebo mu vadia birdzovske kokoty... taktiez by som si to iste dovolil tvrdit o @zajko30 pretoze vie, ze sa jeho sudny den blizi.. a pacim sa @indifferentgirl a aj @hluzar -ovi a preto ich mam rad vsetkych..
@mayben čooo teraz by som napísala že vedz že by som zomrela pre teba len zase nechcem trapošiť vieš ako ...ale veru spravila by som pre teba čokoľvek (ale zato s rozumom! xD)
@purenarcissism prave som na teba myslel, som si daval vatu pod necht, chcel som to odfotit a poslat ti to, ale mam tu vela tmy, cize by nebolo na fotke skoro nic vidno
@mayben som nevedel, ze az tak! tak ja ti teda dakujem a dufam, ze ta coskoro uvidim, kedze si moja najvernejsia fanynka ale som v rozpakoch hoci je pravda, ze misku, tikaloka a teba tu mam najradsej
zomrieť určite nie, ale strááááááááááášne tu mám niekoho rada
@acvd43xa7w@sasi2680 -> osoby, ktoré toho vedia o mne viac než dosť a potom @prodigy1 ktorý viem, že nenechá moje stavy, ani fotky bez komentára a @limetkajaja moja nová ponocovaniaschopná kamoška
Ale áno, samozrejme, ale sú to ľudia, ktorých prvotne poznám osobne, len tu majú konto. Konkrétne @purenarcissism , @paperdoll a @polnocnynotorik (až teraz som si uvedomila, že to všetko začína na P ), a potom ešte jeden človek z Birdzu, na ktorom mi mimoriadne záleží... to je @nonormal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
@mobscene69
@antifunebracka
neviem či by som za nich chcela zrovna zomierať, ale keď už musím, tak musím ...
a hej je tu, jasné, @madnesshouse a @unspoken a @octoberbutterfly a @sarah_whiteflower
A tak @nikolettt
Moc tomu neverim.
Ked pride na vec, potom vam poviem.
Aj keď... @kolini -ho vlasy a krk... Tam by sa možno mohla spraviť výnimka.
a @antifunebracka ty si dávaj pozor na slová, lebo bude rozvod.
ale aj ty by si za mňa obetoval život ni?
neboj nič, ani ja za teba D
ale chcem tu jednej osobe najebat boxerom na fejs
jednoducho musim poznat niekoho z birdzu dlchsie aby som to mohol povedat...
a na birdz mam svoj nazor tak je tazko takeho tu najst...
@acvd43xa7w @sasi2680 -> osoby, ktoré toho vedia o mne viac než dosť a potom @prodigy1 ktorý viem, že nenechá moje stavy, ani fotky bez komentára a @limetkajaja moja nová ponocovaniaschopná kamoška
a ďalej @petushiq18 a @tragicgirl
vlastne áno.
@tonicka
♥
opätujem...