inac ak nejaky stary bohaty chuj ma ta taku zlatokopku tak to je vlastne kurva na pausal...nie je rozumnejsie raz za cas skocit do bordelu??? dufam ze takto nedopadnem.
Podľa mňa sú oni tými sprostými a naivnými, že sa nechajú vyciciavať, alebo dotyčnú rozmaznávajú. Strčte si výhovorky.. bla bla bla.. Proste je to vaša slabosť.. a čo je najľahšie, zvaliť to na ženskú. Ale pritom sami NIE nepoviete
Poznám takých čo dokážu povedať žene nie jej rozmarným prianiam, a vyciciavačkám.. tak prečo aj ostatní nie..
ale ináč je veľa takých žien.. ale nedovolím si povedať na nejakú ženu v drahom aute, že je zlatokopka.. nepoznám jej život.
kym rytmus nevydal pesničku zlatokopky tak to nikto neriešil...odvtedy je to asi stvrté najfrekventovajšie slovo slovákov.
...A či ich je veľa alebo málo, to je myslím si jedno. A nielen oni sú na vine. To aj tí chlapi, lebo si myslia, že keď maju velda seba síce peknú, ale sprostú mladučkú babu tak čo?... Preboha veď sú hlúpe a ešte si myslia, že je to ťažké... viď tento článok...: » lesk.cas.sk/clanok/90323/oc...
a musím akosi súhlasiť aj s @cocca-colla , nerozumiem prečo im vlastne vo všeobecnosti nadávať a nenávidieť ich.. tvoria predsa so svojimi polovičkami také zväzky, ktoré zjavne vyhovujú obom stranám.
neviem, mám pocit, že všetci o nich hovoria a nikto ich poriadne nevidel. určite, že sú, ale neviem odhadnúť, koľko. nechcem byť naivná, ale nechcem sa zbytočne nechať ovplyvniť nejakou nenávisťou voči....čomu vlastne? a súhlasím s vyššie uvedeným názorom, že na všetko treba dvoch.
@aguri500 tu v NR ich je po 2 kokoty.. Ale ja mam stastie, ze vzdy narazim na take skromne baby, ktore vobec nejdu po prachoch. Ale zalezi to aj od toho, kde sa pohybujes. Ked ides na mostnu, tak je jasne, ze tam v 99% pripadoch inu ako hentaku spinu nenajdes..
ja som neni tak mi to je aj docela jedno a pokial sa nalepia na takých chalanov čo radi robia dojem tak im aj treba ale podla mna je uplne blbe riešit takéto diskusie najdeš normalne baby pokial chodíš na normálne miesta a máš normálne záujmy ...a hej @tommyhot tu v nr je ich výskyt maximálny.
SLOVO ZLATOKOPKA pouzivaju len zakomplexovani jedinci, ktori sa robia zaujimavejsimi, este som ziadnu zlatokopku ktora je len na prachy nestretol, napisem takto, hnusi sa mi slovo zlatokopka, alebo , ze terajsie zeny su len na prachy, kokocina to je riadna teda,,, clovek si nedkaze najst zenu, tak hned , ze vsetky su zlatokopky,,,,, aj tak ak zena roztiahne nohy, tak chlap urobi vsetko , asi tak, ze zlatokopky, ten kto tvrdi , ze terajsie zeny su len zlatokopky,je zakomplexovane hovado, ktore si o sebe mysli zeje neviem aky spatny, plus ma maleho vtaka, tot vsetko AMEN
akože.. keby Patrik nepoužíval pojem zlatokopka, vidíte ich len v amerických telenovelách.
K tomu celému môžem povedať len to, že ak jej luj viton kabelka nahradí šťastie v živote a pán je ochotný to platiť, tak prečo nie.. každého vec, ako žije..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A keď aj bolo, tak to kopali skôr chlapi.
A medzi ne nepatrím určite, to som označila len tak-nemala som čo označiť
Podľa mňa sú oni tými sprostými a naivnými, že sa nechajú vyciciavať, alebo dotyčnú rozmaznávajú. Strčte si výhovorky.. bla bla bla.. Proste je to vaša slabosť.. a čo je najľahšie, zvaliť to na ženskú. Ale pritom sami NIE nepoviete
Poznám takých čo dokážu povedať žene nie jej rozmarným prianiam, a vyciciavačkám.. tak prečo aj ostatní nie..
ale ináč je veľa takých žien.. ale nedovolím si povedať na nejakú ženu v drahom aute, že je zlatokopka.. nepoznám jej život.
...A či ich je veľa alebo málo, to je myslím si jedno. A nielen oni sú na vine. To aj tí chlapi, lebo si myslia, že keď maju velda seba síce peknú, ale sprostú mladučkú babu tak čo?... Preboha veď sú hlúpe a ešte si myslia, že je to ťažké... viď tento článok...: » lesk.cas.sk/clanok/90323/oc...
a odpoveď na ňu je rovnaká
K tomu celému môžem povedať len to, že ak jej luj viton kabelka nahradí šťastie v živote a pán je ochotný to platiť, tak prečo nie.. každého vec, ako žije..
Ale veď aj v televíznych správach na Slovensku nie sú pojmom neznámym