a ešte jeden chalan, ktorého som videla niekoľkokrát na námestí v TO a stretli sa nám pohľady, nie je síce slávna osobnosť, ale lýtka mi rozpaľuje riadne
kde si chlape čiernoodetý a dlhovlasý?
@16 vseobene naco....vseobecne, s ktorou by si si to najradsej rozdala, ak by sa vyskytla prilezitost.pri ktorom ti serdco podskoci, ak ho vidis napr. vo filme.... a ak myslis, naco sa pytam...a nechces silou mocou odpovedat, len tu premyslas "naco,naco" , tak vobec odpovedat nemusis
Kate Beckinsale. Síce by mohla byť moja mama, ale to nič nemení na tom, že som si celý Underworld a v scénke z Click-u keď bola v tom Pocahontas kostíme slintal na tričko.
@28 no co ja viem...osobne ziadneho nepoznam.. teda mala som tu moznost stretnut dve..ale o to vobec nejde..ludia su rozni..a aj medzi nami "smrtelnikmi" sa najdu kadejake hovada slizke.. a to ani nie sme slavni...otazka bola smerovana na to, ktory slavny ta po fyzickej stranke pritahuje..vies, ze by si si vedela predstavit ...
@30 no.ja som zena ale tato sa pacila aj mne.. najviac vo filme underworld..uz som to tu asi tiez niekedy niekde pisala.. ze by som sa s nou stotoznila..
@freshlady ku komentu @33 Ak sa s Kate alias Selene stotožníš natoľko, že na seba natiahneš ten kostým a zobereš si do rúk dve pištole, tak pricestujem aj tam neviemkde bývaš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
kde si chlape čiernoodetý a dlhovlasý?
k teme: strasne by som pretiahol tu co hzrala v seriale Weeds tu zidovsku riaditelku
tuto to je, tuto, len sa pozri
@57 ...jack je naj
a vôbec nie som náročná a chcem si s nimi len pokecať! okrem druhého zmieňovaného teda.... (A)
pre ostatnych len - HEJ! je taka slavna osobnosť!