No a... Ževraj Michael Jackson bol panic tuším do vyše 30 rokov tak nejak. A nie je to jedno. Nech sa každý stará sám o seba. Dôvodov prečo môže byť vela a je to každého osobná vec.
Preco by to hlavne nemalo byt OK? Ved co ak je asexual? Alebo proste naozaj sex nema rad, nepaci sa mu predstava toho mlaskania a vone? Pripadne moze mat znizenu funkciu hormonov, alebo uzkost, depresia tiez dost ovplyvnuje libido.
Ak niekto sex nechce je to absolutne v poriadku. Uplne cringe su ti ludia, ktori sex chcu ale nemozu ho mat, lebo su kokoti a uz im z toho jebe na mozog.
Je to o tom, aký si ten konkrétny človek k tomu vytvorí názor (mienku) ...to je asi najlepšie posúdenie u každého, lebo napríklad niekoho ani neberie predstava náhodného sexu, nepreferuje to, je citovejšie založený k opačnému pohlaviu a sa to skomplikovalo a bolo by to zlé keby sa nadviazal, aj keď možnosti by mal (pokiaľ by išlo o ten kamarátsky sex) ...takže je to o tom, ako si to ten človek zoberie, a nie nemusí to spravidla znamenať podivnosť, ani že je asexuál alebo by preferoval sex až po svadbe
Podla mňa v pohode. Svet sa nezrúti. Človek môže mať kopec dôvodov, prečo ho nechce, nemyslím si, že za tie roky nemal príležitosť ho nemať alebo tak, skôr ho proste nechcel alebo sa na to necítil a to je v poriadku. Lepšie než v 14 prísť o panenstvo/panictvo lebo kamošky, lebo partia, lebo je to in...
Ak z nejakeho osobného rozhodnutia, tak prečo by to nemalo byt Ok?
Vždy lepšie ako 12-13 ročne decko, ktoré sex chce skúsiť len preto, že to skúsili spolužiaci či kamaráti.
Je to na dnesnu dobu trosicku zvlastnejsie, ale urcite je lepsie byt v 27 rokoch panic/panna, ako od 13tich rokov spavat kade s kym. Ale ak nemal moc doteraz s kym, ze ak je typ, co caka na tu pravu, tak preco nie. Aspon ked to pride, bude na to spominat aj po xy rokoch,ze to volo po prvy raz s tou pravou. Ja som bol z tych, co chceli byt medzi prvymi (mal som 16) a dnes mam 20 a radsej by som bol panic, lebo so ziadnou z tych to nebolo vazne.
No minimálne, je na to dosť silný spoločenský tlak aby oň človek prišiel. Keby Birdz existoval pred 40-50 rokmi tak by tu bola anketa "Je ok, keď sa človek, ktorý má 27 rokov ešte neoženil?" a postupne sa to zmenilo. O pár dekád to bude každému viac jedno a nebude sa to riešiť.
@openmindedfreak to si povedala extrémny prípad, myslela som to tak, že keď jedinec vie, že sa panictvo v jeho vekovej skupine (ale aj v celej spoločnosti) berie všeobecne ako niečo čo je negatívne tak sa o to pokúsi prísť aby sa prispôsobil pravidlám spoločnosti a to sa nemusí diať 14-tich, ale aj v ďaleko vyššom veku až pokým jedinec niekedy po tridsiatke nezíska vlastnú integritu
Moja manka tvrdi, ze v jej casoch boli ludia v mojom veku, ktori boli single, povazovani za divnych a museli platit dan navyse. Alebo to nebolo v jej casoch, ale mozno mi len chcela povedat, ze je nacase sa uz odjebat prec, nvm @marjy77
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale este podotazka... co sa povazuje za sex ... lebo vela ludi (ak nie vacsina) povazuje za sex pohl. styk... co vsak je hlupost...
Ak niekto sex nechce je to absolutne v poriadku. Uplne cringe su ti ludia, ktori sex chcu ale nemozu ho mat, lebo su kokoti a uz im z toho jebe na mozog.
Alebo čaká na tu pravú/pravého.
Vždy lepšie ako 12-13 ročne decko, ktoré sex chce skúsiť len preto, že to skúsili spolužiaci či kamaráti.