pred pár dňami som pozerala jednotku, poďla toho čo sú na konci tie zavarečné titulky je to pravda...ja tomu verím, lebo sa to mohlo stať, to zatváranie dverí a kadečo iné ale že by v tom bol niejaký démon?? tomu už neverím
verímv to žeby sa to mohlo stať lebo tí duchovia a iné nadprirodzené schopnosti existujú ...a ten film no neviem neviem či je pravda, pretože že vreaj 1tka má dva konce a v 2ke na konci keď tá dievčine ich zabije tak sú tam v pozadi voliake postavi zo stábu urcite! a nechápem tomu ked v jednotke tam na zemi sedela dva dni a potom ju zabili tak ako stihla este prist do toho dmu a zabit ajs voju sestru s osstatnými tomu nechápem abo som zle pozerala ?
Ja som sa dočítal, že založené na pravdivých udalostiach - režisér mal doma nejaké paranormálne javy tak ho napadlo spraviť toto.. ale do takýchto extrémov ako bolo na konci to samozrejme nešlo
@upirka113 je naozaj pravda Paranormal ma dve konca čo sa týka jednotky .... pozrite si na youtube Paranormal Activity 1 endings .... ten čo je na youtube je lepší koniec ako vo filme aspon niekede som sa zľakol a kto verí že také veci su pravdivé nech si verí každého vec
Priatelia, filmoví tvorcovia si zahrali na city a samozrejme zdokonalujú sa. Záhada Blair Witch bol prvý experiment nízkorozpočťáku, kde herci plnia funkciu kameramana.
Je to nový nápad, ako pútať pozotrnosť s tým, že scénaristický dej zefektívnite tak, že ma vytvoriť akýsi prelud skutočnosti.
PO Záhade v Blair Witch nastala dlhšia pauza, až sds tým prišiel opäť režisér Paranormal Activity a znovu oživil symboliku neskutočno-skutočných udalostí.
Pozor filmoví režiséri a scenársiti zašli ešte ďalej a vytvorili horor odvolávajúci sa na skutočné udalosti podložené tzv. faktografickými materiálmi. Takto vznikol horor s Milou Jovovich Štvrtý druh..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ja osobne si myslím že je to pravda
Je to nový nápad, ako pútať pozotrnosť s tým, že scénaristický dej zefektívnite tak, že ma vytvoriť akýsi prelud skutočnosti.
PO Záhade v Blair Witch nastala dlhšia pauza, až sds tým prišiel opäť režisér Paranormal Activity a znovu oživil symboliku neskutočno-skutočných udalostí.
Pozor filmoví režiséri a scenársiti zašli ešte ďalej a vytvorili horor odvolávajúci sa na skutočné udalosti podložené tzv. faktografickými materiálmi. Takto vznikol horor s Milou Jovovich Štvrtý druh..