ako nešoférovi sa mi to veľmi ťažko posudzuje, ale predpokladám, že inteligentnejší ľudia budú ohľaduplnejší a opatrnejší, rýchlosť reakcií podľa mňa nebude vecou intelektu.
Skill a talent áno. Inteligencia asi ani nie. Pravidlá, predpisy, ako funguje auto a ako sa v rôznych situáciach správa, sa dokáže naučiť každý. Určite je dôležitá aj schopnosť predvídať, neviem však, či sa táto vlastnosť týka inteligencie.
Asi nie, skôr len čo sa týka ohľaduplnosti, inteligentný človek nebude jazdiť opitý atd. ale čo sa týka samotného šoférovania asi skôr vec talentu, nie inteligencie.
to sa dá polemizovať o každej profesií...nielen o šoferovaní...
napr. niektoré ženské sú perfektné vodičky za volantom, čo sa nedá porovnať s nejakým kkotkom šoférom čo ide po diaľnici, ako posratý....
Možno človek s vyšším IQ má aj lepšie predvídateľné a logické myslenie popri šoférovaní. Ale neviem, možno niekto aj s nižším IQ má lepšie šoférske schopnosti.
samozrejme, ked ma niekto iq 70 tak je debil a nedostane papiere a pravdepodobne ho nikto nebude ani ucit soferovat, takze jeho soferske schopnosti budu biedne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
napr. niektoré ženské sú perfektné vodičky za volantom, čo sa nedá porovnať s nejakým kkotkom šoférom čo ide po diaľnici, ako posratý....