@mm47 len tak? Myslis, ze nam dali nieco zadarmo? Najskor nas obrali o polnohospodarstvo, potom o energie a teraz nas este aj chcu zatiahnut do trvaleho eurovalu, ktory z nas bude moct tahat peniaze kedy sa mu zachce a v akejkolvek miere.. Este stale mas pocit, ze eurofondy su zadarmo? Ja nie...
Nehovorim, ze nemame vyhody (volny pracovny trh, volny pohyb), ale je ich menej ako negativ...
Európa sa spaja do kopy aj tak kvôli vojenskej moci, nebude dlho trvať a začne sa formovať EPVP (europský pakt vojenskej pomoci), Moslimi nás začínaju vo veľkom osídlovať a preto sa tajne začalo rokovať o takejto vojenskej obrane..............filip
cela kriza je len dosledkom toho ze sa uz vycerpali alebo vo velmi blizkej buducnosti ( max do 2015 ) vycerpa polovica zasob ropy .. tzv oil peak .. to znamena ze era lacnej ropy sa skoncila .. jej tazba bude coraz narocnejsia a drahsia co sa premietne do cien spotrebnych tovarov ale hlavnym problemom je ze svetova ekonomika je previazana zo zdrojmi ktore mame na zemi a tie su obmedzene zatial co ekonomika je stavana na nekonecny rast ... ked dojde ropa o jej zvysky sa budu viest vojny .. nebude dostatok tovarov lebo 90% vsetkeho co pouzivas je vyrobene prave z ropy a skonci ropna era .. ako sa stym ludstvo vysporiada to uz je vec buducnosti le predpokladam velky upadok .. najvacsi v historii ludstva a my sme teraz na zaciatku konca civilizovaneho sveta ako ho dnes pozname
myslel som si, ze to, ze nam zobrali skoro osminu elektrickej energie (odstavenie V1), bol vrchol. ale to, ze nejaky pojebani darmozraci, co maju dochodky vyssie nez my platy, sa nedokazu vpratat do koze ani po "bankrote" a ze my budeme kvoli nim celit rovnakemu osudu, lebo oni su...(nenachadzam slov), by ma v zivote nenapadlo...
@mm47 no dobre tak nech sa paci, pod menovat tie vyhody.. ja ti naoplatku potom vymenujem nevyhody.. spocitame si 1+1 a velmi rychlo zistime, kto z nas dvoch ma pravdu...
môžeme čerpať eurofondy, to je síce pravda, lae to je myslím posledný prínos pre našu krajinu konkurencie schopnosť krajiny je zdecimovaná ako po stránke národnej obrany, tak po stránke hospodárstva, Strategické podniky nevynímajúc.
Eurofondy mohli cerpat len ti co mali znamosti a vysolili velke prachy za uprednostnene vybavenie. Bezneho cloveka sa to netykalo. Navyse s prichodom eurovalu, viac stratime ako ziskame. A podla reci kde to smeruje nas privedie EU do horsie systemu ako bol sovietsky zvaz(EUSSR). Sme v riti, a este len budeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ku kolkatim milionom eur sme dosli len tak? vdaka EU , neviem ale dost za tie roky.
Nehovorim, ze nemame vyhody (volny pracovny trh, volny pohyb), ale je ich menej ako negativ...
Ale som rad ste zareagovali pan Klaus.
Inteligent
Zareaguj!puco90 TS21 ročný chalan, Nitra, včera 20:40
Prajem celej Európe nacionalsitické vlády, ktoré podobnú zberbu eliminujú.
Najprv si zisti podstatu islamu ty kokotko a potom nalepkuj.
Ľudia, ktorí sa nemienia prispôsobiť, ale robiť neporiadok bežne označujem za zberbu.
Ale neboj sa, ja viem o tom, že Islam mal nejaké (ale len nejaké) správne sociálne myšlienky, ja mám tieto veci v malíčku.
A vieš v čom je sranda ? Že mne je úplne jedno ako to myslel Mohamed. Mňa zaujíma, ako to vnímajú a myslia dnešní Moslimovia.
- zvýšenie konkurencie vo všetkých oblastiach hospodárstva
- nutnosť modernizácie, zavádzania high-technológií
- odstránenie obchodných prekážok
- celospoločenské úspory (jednotné prepravné), voľný pohyb tovaru
- odbúranie nákladov spojenách s ochranou hraníc
- rozvoj spolupráce s výrobcami v EÚ pri prenikaní na „tretie trhy”
- nové podnikateľské príležitosti v EÚ a EÚ v krajine
- posilnenie dôveryhodnosti krajiny a podpora vstupu zahraničného kapitálu
- nepriame účinky – vplyv na sociálnu oblasť a zamestnanosť
- vyšší objem nenávratných prostriedkov z EÚ
- voľný pohyb pracovných síl a osôb
- dôveryhodnosť v zahranično-politickej oblasti