nechápem ako si niekto môže zakladať vzťah len na sexe, alebo keď nie zakladať, potom nechápem prečo je vo vzťahu dôležitý - dobre, dame tomu, že je to privilégium ale nemyslím si, žeby sa niekto rozišiel len preto, že nemajú dobrý "intímny život". Potom to asi nie je ten správny vzťah, nie? Čudné že, starší ľudia, ktorí sex majú až po svadbe a neberú to ako povinnú časť každého vzťahu, žijú spolu dokonca aj viac ako 10, 20, 30 rokov +
alebo som ešte zaslepený dokonalým životom a nevedomosťou?
Hm myslím,že dosť. Čo z toho ak bude ten druhý super,ale v tomto si nesadneme ? Nie také,že nie je komunikácia,ale proste nie sme zosúladení...pre mňa také nemá budúcnosť..
@poke možno je milovanie správnejšie slovo, ale súčasťou toho je aj sex. Je to úplne odovzdanie a zdielane samých seba navzájom. Splynutie na všetkých úrovňach. Bez splynutia by mi vzťah prišiel prázdny a bol by iba založený na vzajomnej úcte, tolerencii a na nechcení byť sám.
Ak nie som dlhšie s priateľkou, tak radšej použijem pravú ruku, ako by som ju podviedol. Takže asi hej, ale len do určitej mieri, ktorý nikdy neprekročím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Inak neviem @1
k teme odomna..
Sex je dolezity v urcitej faze zivota, v partnerskom vztahu kde to dvaja myslia vazne...
a nie pre deti, ktore si nieco chcu dokazat pred kamaratmi..
Vo vzťahu je pre mňa veľmi dôležitý, netvrdím že množstvo, ale jeho funkčnosť a význam.
mimochodom, ty este zijes?
ale ktovie ako to budem vnímať po odhryznutí z rajského jablka hriechu!
možno budem nymfa
alebo....nie
nechápem ako si niekto môže zakladať vzťah len na sexe, alebo keď nie zakladať, potom nechápem prečo je vo vzťahu dôležitý - dobre, dame tomu, že je to privilégium ale nemyslím si, žeby sa niekto rozišiel len preto, že nemajú dobrý "intímny život". Potom to asi nie je ten správny vzťah, nie? Čudné že, starší ľudia, ktorí sex majú až po svadbe a neberú to ako povinnú časť každého vzťahu, žijú spolu dokonca aj viac ako 10, 20, 30 rokov +
alebo som ešte zaslepený dokonalým životom a nevedomosťou?