človek získava sexuálne skúsenosti do budúceho vzťahu...ja uznávam taký, že to obaja musia chcieť dobrovoľne a mali by byť triezvy...ľutujem tých chudákov a chudery(hlavne dnešné mladé slečny) čo to dokážu iba pod vplyvom alkoholu...veď čo z toho človek má keď si skoro nič nepamätá...
Andrejkaza sa naucila vkladat obrazky? No prilezitosny sex nie je zla vec ale musi sa k ( ako ku vsetkemu ) jeden aj druhy postavit zodpovedne. A hlavne, musia mat na cosi take aj dost rokov. Nie 13 - 14.
podla mna to nie je udrzatelne, cisto iba sex...casom vzniknu city, nehovorim uz vobec o chorobach a nezelanom tehotenstve...sex nie je nieco, s cim sa da iba tak hrat...cloveku sa to vypomsti
osobne suhlasim s Huskym a Mayom.
Nemyslim si, ze prilezitostny sex je sam osebe zly, ale sa uz dvaja po sexualnej stranke tak zblizia, vznikne nieco ako zalubenie, clovek na nu nonstop mysli a chce byt s nou viac a viac: a potom ma dve moznosti. Bud to ignoruje, raz sa vyspia a potom musi akurat ten pocit potlacit (z coho nemoze mat velmi dobry pocit), alebo spolu zacnu udrziavat nieco ako milenecky vztah, naozaj sa budu stretavat stale viac a viac, budu spolu sexovat, ale nakolko sa vlastne ani nepoznaju, nie je sa ani o com rozpravat a jedine co maju spolocne je libido a sexualny pud A TAKYTO VZTAH je podla mna to, co "nie je spravne".
Moze to byt aj inak...isty nemenovany kamos ma velku partiu a v nej vela kamaratiek, s ktorymi si raz za cas len tak zasexuje. Mne k tomu povie, ze "my sme normalni ludia, my si potom nerobime tazku hlavu z toho, ci sex, ci ne-sex." Ja osobne si taketo kamaratstva neviem predstavit
neda sa presne urcit ci iej to zle, alebo nie ,ale ale zase naco, ked je len prilezitostny, ked len prilezitostne tak nemusime vobec, a z toho vylyva ze je to zle hm, hlboka uvaha ja by so msa na to nedala
ja som mala priležitostny sex so svojim byvalym a v živote sme taky dobry sex nemali, a nebrala som to niečo zlee a ani mi nebolo luto jeho baby, on mi robil to iste ked somnou chodil
@zara - to je to o com som hovoril, ze ked je sex, tak to vedie k zalubeniu, a to vedie k vztahu bez perspektivy...a taky vztah zasa moze viest k dalsiemu prilezitostnemu sexu, uz s niekym inym
"Stále je tam minimálny citový záväzok" - presne tak... aspoň z jednej strany je to prítomné... veď keby to tam nebolo, tak by na to ani nemysleli. Sex z lásky je pekná vec, ale keď toho pravého stále a stále niet, tak treba aj nejaké potešenie... a treba sa učiť nové vecičky aby s tým pravým to šlo bez zábran...
@19 absolutny suhlas...sexom vznika puto, odosobnenie sa chce prax...naozaj neosobne to moze brat len clovek ktory sa uz obrnil voci citovym vplyvm sexu (vela mileniek - vzor James Bond ...
v kazdom pripade to za zlu vec nepovazujem v pripade, ze su ludia nezadani...ako povedal @mayo , ked si chcu trhat z citov, je to ich vec...
@19 osobne si myslím, že je lepšie mať jedného milenca bez záväzného vzťahu ako za účelom ukojenia pudov skákať "z postele do postele" a DOKONCA! môže sa stať, že to bude super kamarát, o ktorom vieš, že vzťah s ním je pre teba nemožný, no takto to vyhovuje obom.
ak ľudia majú v hlave zodpovednosť, vo vrecku kondóm a tak, tak prečo nie, že áno?
@29 totalny suhlas..ked uz ma clovek chut na sex a praktizuje ho s niekym bez vztahu a len koli tomu ,aby ho mal je rozhodne mensia moralna dilema mat na to aspon jedneho cloveka a nie telefonny zoznam...
a @grietusha to tvoje zakoncenie je bravurne asi tak
podľa mňa príležitostný sex občas bodne, a je to super tak prečo to nemať, ja milujem sex občas mám príležitostný sex a nehanbím sa za to, niektorí si to možu vysvetliť že je niekto k...a nech sa páči to čo mám rada to robím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
lebo (aspon pre mna) neexistuje NEZAVAZNY sex,
stale je tam minimalny citovy zavazok
a ked si chce clovek trhat z citov, kludne.
kazdeho osobna vec.
nemozem hlasovat ci to je zle,ci dobre, je to na kazdeho posudeni...
Nemyslim si, ze prilezitostny sex je sam osebe zly, ale sa uz dvaja po sexualnej stranke tak zblizia, vznikne nieco ako zalubenie, clovek na nu nonstop mysli a chce byt s nou viac a viac: a potom ma dve moznosti. Bud to ignoruje, raz sa vyspia a potom musi akurat ten pocit potlacit (z coho nemoze mat velmi dobry pocit), alebo spolu zacnu udrziavat nieco ako milenecky vztah, naozaj sa budu stretavat stale viac a viac, budu spolu sexovat, ale nakolko sa vlastne ani nepoznaju, nie je sa ani o com rozpravat a jedine co maju spolocne je libido a sexualny pud A TAKYTO VZTAH je podla mna to, co "nie je spravne".
Moze to byt aj inak...isty nemenovany kamos ma velku partiu a v nej vela kamaratiek, s ktorymi si raz za cas len tak zasexuje. Mne k tomu povie, ze "my sme normalni ludia, my si potom nerobime tazku hlavu z toho, ci sex, ci ne-sex." Ja osobne si taketo kamaratstva neviem predstavit
v kazdom pripade to za zlu vec nepovazujem v pripade, ze su ludia nezadani...ako povedal @mayo , ked si chcu trhat z citov, je to ich vec...
ak ľudia majú v hlave zodpovednosť, vo vrecku kondóm a tak, tak prečo nie, že áno?
a @grietusha to tvoje zakoncenie je bravurne asi tak
Podľa mňa nato ešte nemám roky..