Je sex (dobry sex) najlepsi pocit na svete? zazili ste uz niekedy lepsi? alebo je nejaky pocit pre vas este lepsi?
u mna ano. je to hokej, ked mam puk na hokejke , ked idem sam na brankara, ked strelim gol, v tej chvili na nic ine nemyslim vsetky problemy ktore mam su zabudnute a mam taky uzasny pocit neskutocneho, dokonaleho stastia.. este o par percent lepsi ako pr
plus mozno este 8 tabletiek 30 mg kodeinu naraz.. ale to nie, to bol az treti najlepsi pocit
mozno este ma napada cisty krasny adrenalin- rychlost, ist v aute 200 km za hod alebo este rychlejsie, nebezpecne rychlo lyzovat na tazkych svahoch, ale aj ine tipy adrenalinu- gambling, vsadit na nejaky sportovy zapas za stovky eur a bud vide alebo nie, alebo nieco ukradnut.. proste adrenalin tomu konkuruje
Nechcem byť hlúpy ale mnohí tvrdia, že je lepší pocit je keď sa človek po dlhej dobe konečne poriadne vys***e alebo napije, naje alebo si prdne ... nuž takto
ja najviac milujem fakt ten sex ale chlapi to nevedia, to si viem spravit len ja sama, lebo taky, co by mi sedel sa nenasiel, tak uz ich ani nechcem vidiet, ved nebudem sa kurvit len kvoli orgazmu...
a akoze @5
@29 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie je nad to ked sa po 5 dnoch bez spanku proste jebnete do postele a je vam jedno jak ste ulozeny alebo daco proste 24h instant sleep
a aby som aj prispela, ked sa mi daco podari a ma to uspech, alebo tesenie sa z malickosti ked napriklad vyskusam novu restiku a mam vdaka tomu jedlu co tam varia vydareny vecer, smiech, zabavim sa humor a tak tak to je u mna najviac.
@trdelniiiq tak to potom sorry ale asi nemas velmi vela testosteronu.. ak je uz raz clovek sexualne aktivny tak vydrzat absolutne bez sexu niekolko mesiacov.. no.. zacne mu to poriadne chybat teda fakt poriadne..vid. priklad vazni vo vazniciach, su hetero ale tak strasne im chyba sex ze uprednostnia sex s chlapom ako ziadny sex..
ale uznavam aj ja ze ked mi fakt strasne velmi treba na malu alebo velku potrebu a nasledne ju uskutocnim tak to odlahnutie potom je tiez velmi dobry pocit..
@tvojasanca tak ale ja nie som vazen a tiez nie som v pozicii, ked dlhodobo (niekolko rokov) nemam k dispozicii zenu. kvoli chorobe som abstinoval aj cca 3 mesiace a v pohode. skor je to v tom, ze moje spravanie neovlada libido
najlepší pocit je milovať a byť milovaná tou istou osobou a potom je sex a s ním na rovnakej úrovni je ísť na záchod po dlhom cestovaní bez možnosti si odskočiť
Presne toto co si opisal mam ked sedim na motorke....dobry sex je velmi prijemny zazitok vo vela smeroch, ale to co robilo moje telo a zmysly ked som sedel na motorke a bol naslahany kopou adrenalinu bolo neskutocne...iny vesmir...
Neviem nemal som ešte sex
Ale si myslím že najlepší pocit je ak sa zbavíte nejakej dlhodobej bolesti.. ten pocit keď vás konečne nič nebolí.. (nemyslím zlomené srdce a chujoviny ale keď máte nejakú chorobu alebo zranenie čo spôsobuje bolesť)
asi som divný..
ale najlepší pocit mám vždy vtedy, keď dokážem niekoho príjemne potešiť, "vyraziť mu dych" či zbaviť ho slov...
proste spraviť niekoho iného šťastným..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
mozno este ma napada cisty krasny adrenalin- rychlost, ist v aute 200 km za hod alebo este rychlejsie, nebezpecne rychlo lyzovat na tazkych svahoch, ale aj ine tipy adrenalinu- gambling, vsadit na nejaky sportovy zapas za stovky eur a bud vide alebo nie, alebo nieco ukradnut.. proste adrenalin tomu konkuruje
1.ked hram hokej
2.sex
3.adrenalin
4 drogy
su velmi prijemne pocity pri dobrom sexe podla Vas najlepsie pocity na svete? viete, su pre Vas aj nejake este lepsie pocity?
spokojna? ty picaku
a akoze @5
@26 výborne ty pičaku, dostávaš zlatého bludišťáka za pretvorenie otázky
Nie je nad to ked sa po 5 dnoch bez spanku proste jebnete do postele a je vam jedno jak ste ulozeny alebo daco proste 24h instant sleep
ale uznavam aj ja ze ked mi fakt strasne velmi treba na malu alebo velku potrebu a nasledne ju uskutocnim tak to odlahnutie potom je tiez velmi dobry pocit..
ESTE LEPSIE AKO SEX
1/ byt milovany - dostavat lasku
2/ obdrzat prachy v obalke
3/ sadnut do auta a vyrazit, hoc len do prace
Ostatne ma nezaujima
Ale si myslím že najlepší pocit je ak sa zbavíte nejakej dlhodobej bolesti.. ten pocit keď vás konečne nič nebolí.. (nemyslím zlomené srdce a chujoviny ale keď máte nejakú chorobu alebo zranenie čo spôsobuje bolesť)
ale najlepší pocit mám vždy vtedy, keď dokážem niekoho príjemne potešiť, "vyraziť mu dych" či zbaviť ho slov...
proste spraviť niekoho iného šťastným..