...je pekny..jasne..a neni ani moc tazky,by som povedala..jeden moj znamy...vie..celkom v poho sa dorozumiet..a to bool tusim mesiac v taliansku..na brigadu...ale,celkovo neni moc zaky,ozaaj..
ved ti len odpovedám na to čo sa pýtaš.. viem že je japonská kultúra zaujímavá ale nezaujíma ma až tak velmi ale viem o nej niečo moja sestra sa učí japonsky ale ju zaujíma aj to okolo ale mna to až tak nezaujíma
Je to pekny jazyk a je naozaj lahky. Najtazsia je Slovencina > Nemcina > Anglictina >atd. Z pocuvania som sa za 1-2 mesiace naucil po Taliansky tolko ako z Nemciny hadam za 3 roky.
siii, lingua italiana e molto bella bellissimaaaa a tu moje znalosti tohoto krasneho jazyka koncia ale nie, ucil som sa dva roky a mozem potvrdit, ze je to pekny jazyk, skoda, ze potom uz nebolo toho, kto by nas ucil a motovival, mozno sa k tomu niekedy vratim
som niekde cital take ze je najlahsi ohladom vyslovnosti ze tam je najmensi rozdiel medzi samohlaskami a spoluhlaskami....ze tam nemas vela spoluhlasok za sebou
dúfam, že áno, lebo som sa jej ešte nezačala venovať, až od zajtra naplno, dúfam, lebo si to navrávam od septembra inak za najľahšie počuteľný jazyk považujem ruštinu a nemčinu, kde zase nemá v gramatike konkurenta...nech žije der die das
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Jeden človek napíše, že taliančina je pekný jazyk, druhý povie, že nie je. Jeden človek povie, že to je ťažký jazyk, iný zas, že nie je...
podla mna je najlahsia anglictina
a či je pekná...to je asi každého vlastný názor, mňa až tak neláka:p