Chcela by som sa spytat je mozne aby zena otehotnela ked sa spravi muz spravi do jej zadocku? Je mi jasne,ze ked sa spravi do vnutra tak otehotne,ale ked sa spravi do zadocku tak neni pravdepodobnost,ze by otehotnela nie?
Bože, bože, bože. Prečo preedtým než sa rozhodneš začať s pohlavným životom neprečítaš aspon pár primitívnych stránok alebo proste niečo? Potom to tak aj dopadá ked ma sex absolutne nepripravena mladez
@mefistofel mne to nepríde vtipné...ale udivujúco šokujúce, ak vezmem do úvahy, že vek čo tam má je pravdivý a tá otazka bola položená, lebo ten sex už bol
to v @25 bola len moja snaha o sebaklam aby som to tak tragicky nebrala
@lentakmatonapadlo no podla mna, ak je zena zvyknuta utierat sa dopredu a nie dozadu tak je mozne zeby mohla byt teda logicky mi to tak pride ale ktovie, niektori hovoria ze na vzduchu spermie dlho nepreziju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
porodi hovno.
mne je tak smutno z tohto tu
načo trtkáte keď to neviete??
a k otázke, nie nemôžeš, šak rozmýšlaj....
to v @25 bola len moja snaha o sebaklam aby som to tak tragicky nebrala
@lentakmatonapadlo Nechci mi povedať,že máš 17...
Semeno zo zadku sa ti teleportovalo do maternice,si tehotna.
lebo len tak sa moze narodit clovek tak tupy ze si mysli ze pri analnom sexe sa da otehotniet..
je to mozne??
sa taketo njeco vobec spytat??
k tebe: nie