Takze musim niako zacat no najlepsie bude tym ze zacnem odzaciatku..... asi takto!! sponzal som jednu uzasnu babu , zacal som snou chodit ale vsetko som pokazil tym ze som zacal trosku pit ale stym so aj skoncil ako som ju bohuzial stratil!! a som jej pow
Neviem ci si to tu napisal lebo chces radu alebo pre to, aby si to zo seba dostal... Ale aj tak si myslim ze by ste sa mali porozpravat co bolo a preco. A ak ta nechce vypocut tak jej napis list...(tak to poriesil jeden kamarat, tiez po rozchode) Vsetci su zvedavy a uz le nzo zvedavosti si to podla mna precita...
Macko14: Ver mi, ze ja viem uuuplne aky mas teraz pocit.
No, este najprv pripomienka k ostatnemu nazoru.
- HOVNO !! Taketo dristy nech tu nikto nepise, lebo az mne je smutno. Zabudnut, zabudnut.....NIE!! Treba bojovat!!
Dobre dost..teraz k teme.
Skus urobit nieco, aby videla, ako to weeeeeelmi lutujes a ako velmi ju lubis!!!!!!!!
Aby vedela, ze aj ty kvoli tomu velmi places a si ochotny zrobit vsetko pre to, aby si ju dostal spat. Co mas zrobit pre to, aby si to nejak napravil.
Ze si len proste stratil hlavu v tom zmatku, nebol si si isty, ci ta fakt tak lubi, ako hovori, ked ti ani neprezvoni sama od seba.
A chcel si zistit ako velmi ta lubi.
Ale hlavne jej zavolaj a nejak ju vytiahni von, ze ju fakt velmi prosiiis, nech na to vsetko zabudne, nech zacnete odznova.
Ked budete vonku, tak jej to vsetko vysvetli, nech ti odpustiiiii, ze sa uz nikdy nic take nestane a bla bla.....a trosku si pred nou aj slaaabucko poplac.
hmm najhorsie co moze byt,je odkomentovat slovka "lubim Ta" spojenim "neverim Ti".. kriste pane, to co si narobil??vies ake to je pochybovat o citoch???vies, clovek na to nepotrebuje byt s niekym sto hodin denne a prezvanat sto krat za hodinu atd, laska pride, bezdovodne a bez ohladu na vsetko....vies,silne slova si pouzil ako obranu na jej silne slova..zautocil si..tvrdohlava baba to nedokaze odpustit, neviem aka je ta Tvoja vyvolena,teda co sa tyka jej povahy atd....ale kazdopadne,ked ju lubis a chces ju spät, netlac na nu,daj tomu cas,vyjadri jej svoje cit a to, ze Ta mrzi minulost..priamo, do oci...sprav cokolvek, padni na kolena, kup jej kyticu ruzi,zaspievaj serenadu pod oknom, bud romantik a pochop zensku dusu..a ak sa do nej vcitis, ona to bude vnimat a vrati sa....
wsetkym vam dakujem zato ze ste mi pisali ale uz je snou koniec , sama mi to aj napisala ! ale hlavu hore netreba sa trapit aj ked mam preco ,a to je: iba ona mi ukazala aka moze byt laska krasna aj ked bola taka iba par hodin ! mam onu bojovat , budem ale iba vtom pripade ze ja jej uz nenapisem a ona mi poniakom case napise ..... potom to bude mat zmysel , uvidime ci nezabudne! aj ked moj rozum vie ze nanpise ale nieco stale dufa ze ked sa to jej to ulezi v hlave to spravi, wiem je to chiba.... ale co uz! budem musiet zabudnut!! aj ked pochibujem ze to spravim lebo to nejde .... ale mam sa trapit taq sa mam trapit a budem trpiet! a preto uz nemozem spravit nic....
..no ja som v tomto velmi tvrdohlavy, mne sa to nevyplatilo, ale mozno som sa aj poucil.
Stale som to skusal, stale stale stale..az jej to asi zacalo liezt na nervy.
Ale vies co, z toho sa da poucit...skus sa aspon take dva tyzdne spravat akoby nic. Noo..nieze akoby nic, proste, bud k nej mily najviac ako vies, hlavne nech sa usmieva.
Potom ju objim a povedz jej, ze ju stale velmi lubis a spravil si strasne velku chybu, ktoru velmi chces napravit. (
Mozes sem-tam aj nejaku slzu vyronit.
Noo..proste....PROSIM TA !!! Nech sa ti to podari.
Ja som fakt za teba velmi smutny !!
A to neber ze som nejaky pripeceny, lahky..alebo co.
Ja som poctivy hrdy Slovak-heterosexual a stojim si za tym, hehe.
No ja len tolko...a pamataj si!! Rob vsetko na 100%......vlastne..nie...este viac...101% !! ..alebo 150% !! To je lepsie.
co na totoq napysat... nyst, len ze newesaj hlawu, co boly, to preboly. Howory sa, ze wsetko zle je na nyeco dobre, a z wlastnej skusenosti wjem, ze je to taq. Xybamy sa cloveq uci, taq nabuduce si wsetko dobre premyslys pred tym, nez budes konat. Wela zdaru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
hmm asi tolko
mna pre to pustil k vode chalan ...
nejako sa casom cez to dostanes..
mne sa to uz pomalicky dari
No, este najprv pripomienka k ostatnemu nazoru.
- HOVNO !! Taketo dristy nech tu nikto nepise, lebo az mne je smutno. Zabudnut, zabudnut.....NIE!! Treba bojovat!!
Dobre dost..teraz k teme.
Skus urobit nieco, aby videla, ako to weeeeeelmi lutujes a ako velmi ju lubis!!!!!!!!
Aby vedela, ze aj ty kvoli tomu velmi places a si ochotny zrobit vsetko pre to, aby si ju dostal spat. Co mas zrobit pre to, aby si to nejak napravil.
Ze si len proste stratil hlavu v tom zmatku, nebol si si isty, ci ta fakt tak lubi, ako hovori, ked ti ani neprezvoni sama od seba.
A chcel si zistit ako velmi ta lubi.
Ale hlavne jej zavolaj a nejak ju vytiahni von, ze ju fakt velmi prosiiis, nech na to vsetko zabudne, nech zacnete odznova.
Ked budete vonku, tak jej to vsetko vysvetli, nech ti odpustiiiii, ze sa uz nikdy nic take nestane a bla bla.....a trosku si pred nou aj slaaabucko poplac.
..no ja som v tomto velmi tvrdohlavy, mne sa to nevyplatilo, ale mozno som sa aj poucil.
Stale som to skusal, stale stale stale..az jej to asi zacalo liezt na nervy.
Ale vies co, z toho sa da poucit...skus sa aspon take dva tyzdne spravat akoby nic. Noo..nieze akoby nic, proste, bud k nej mily najviac ako vies, hlavne nech sa usmieva.
Potom ju objim a povedz jej, ze ju stale velmi lubis a spravil si strasne velku chybu, ktoru velmi chces napravit. (
Mozes sem-tam aj nejaku slzu vyronit.
Noo..proste....PROSIM TA !!! Nech sa ti to podari.
Ja som fakt za teba velmi smutny !!
A to neber ze som nejaky pripeceny, lahky..alebo co.
Ja som poctivy hrdy Slovak-heterosexual a stojim si za tym, hehe.
No ja len tolko...a pamataj si!! Rob vsetko na 100%......vlastne..nie...este viac...101% !! ..alebo 150% !! To je lepsie.
Veeeeela stastia prajem.