Myslite si ? že je nechutne vilízat babu prosim mam s kamosmi rozdielne nazory tak prosim dajte my vas nazor ja som za že by to nebol as taky problem dakujem ??!!_"
pboha co je na tom nechutne? normalna vec, ktora patri k sexu..moj nazor....a urcite to nebude lahke, ved si to kludne mozme previezt na "fajcenie" chalana..no niektore baby to naozaj nevedia a che to cvik a tak to bude aj v tomto pripade
@8 takto: je mi to teda nechutné teraz, s niekym s kým by som sa poznala 5 minút, možno keby som svojho partnera poznala a vedela by som že sa pravidelne umýva tak by sa dalo niečo poriešiť
@10 s tym suhlasim ze je to takmer rovnake aj pre zenu aj pre chlapa nikoho som teraz neobhajovala...ale komu chuti nech si robi co chce,len ja to vidim tak ako som uz napisala
orálny sex je úplne normálna vec. patrí to k životu a nemyslím si, že to može byť niekomu kto považuje sexualitu za prirodzenú vec nechutné... no súhlasím s tou hygienou a upravením- bez toho to nejde.
preco by malo byt nechutne?ved ak baba dodrzuje hygienu ako sa ma tak nieje problem.samozrejme ze by som to nepraktizoval s babou ktoru poznam par minut alebo dni.ale ak to je s frajerkou ktoru poznam dlhu dobu , je vyholena a dzri hygienu tak preco nie? nehovoriac o tom ze to ovela zlepsi pozitok s toho vsetkeho okolo sexu
neviem čo sa vám na to nepáči, vždy som to rád praktizoval presne ako bolo spomenuté - mňa partnerka uspokojí ústami, prečo nemôžem aj ja ju ? nič hnusné na tom nevidím
Takto... Neviem, čo by na tom malo byť nechutné.. jedna moja kamarátka si tiež myslí, že fajčenie je nechutné, ale tak to je puritánka, jak hovado.. No a pokiaľ dotyčná nie je nejaká dlhosrstá, tak si myslím, že by s tým nemal mať nikto problém.... Ale tak áno, každého osobná vec.
myslim ze ak sa dievca na to poriadne pripravi (napriklad kvalitny kupel nie dlho pred tym), tak by to nemal byt problem. Ale urcite to chce cvik, aby dievca z toho aj nieco malo
NIkdy neprstujte babu na chate na ktorej neni sprcha ...lebo potom ucitite čo necete (ešte že som nelízal , ešte som vlasne ani nelízal ) natej chate samitodost hnusilo som prsty v pive močil lebo to smrdelo feest :/ nikdyy viaaac... ked tak dedukujema si najlepší sex v sprche..sa rovno aj umyjete,,,XD alebo po spoločnom sprchovanííí...romantika
co je na tom nechutne? samozrejme hygiena musi byt xD potom si to nexcem ani predstavit.... ale sak ked sa dvaja miluju podla mna to patri k tomu... ako aj naopak... baba ked robi chalana....alebo rovno naraz wed co je na tom...tot moj nazor
ako ja na tom nic nechutne nevidim rada necham partnera takto sa so mnou hrat..... a suhlas s @31 asi by mi neprislo od partnera velmi pekne keby si potom siel umyt ruky....
Juj ľudia, vy netušíte čo je dobré... orálny sex je pre čaju to najlepšie a orgazmus dosiahne pri orálnom sexe skôr ako pri klasickom alebo pri prstovaní... A prečo by to malo byť hnusné? Poznám veľa ľudí, ktorí orálny sex milujú - prijímať ale aj dávať
@45 však vravím, človek má dlhý život, a musí vyskúšať všetko. Ale keď sa to človeku hnusí, tak nie je dobré ho do niečoho nútiť. To skutočne nie. Je len na ňom čo urobí.
A je pravda, že pri orálnom sexe sa orgazmus privodí rýchlejšie
AHOJ ... takto a nam nema byt nechutne vas fajcit??? milujeme vas tak vam spravime co vam na ociach vidime a nam babam sa to paci urcite to nieje nechutne ani nic take sak je to normalna vec a patri to do toho vcetkeho zijeme len raz tak sa lizme a fajcime
chalpi...vy ste ale picaaaaaci takze vtaka by ste si nechali fajcit ale taku krasnu,cistu,oholenu buchticku vylizat?....hanba....oralny sex je nehorazne skvely....a som este radsej ked to mozem robit ja babe a nie ona mne,pretoze ona je s mojim obratnym jazykom spokojna a ja mam z toho dobry pocit,sak su to zeny kua....to najlepsie co nas mohlo kedy stretnut,oral 4ever.......ale hygiena a esteticka uprava musi byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
takže je to rovnaké
Ale kazdy ma ine chute...tam zhodu nenajdes
ale urcite to zavysy hlavne od oboch partnerov
ruky som si umyl az doma...
A je pravda, že pri orálnom sexe sa orgazmus privodí rýchlejšie