je to v pohode ked mi meskaju kramy uz 31 dni ?? a normalne som mavala po 24 ? bola som chora ale nespala som s chalanom tym to nebude poradte mi ak viete
Tak mne raz meskali okolo 21 dni, ale to bolo preto, ze som bola kratko predtym chora a brala som tabletky, ktore mi to posunuli. Mozno je to tak aj v tvojom pripade
no moj rekord v najdlhsom cykle bol 54 dni vtedy som mysleal, ze ma drbne..
inak mne zvyknu meskavat stale, ale ak si ich mala vzdy pravidelne, a teraz meskaju, moze to mat na svedomi mnozstvo faktorov: choroba-ako si spominala
prechladnutie, cysta na vajecniku, nejake psychicke problemy...
Neboj, občas sa to stáva, môže to súvisieť so všeličím (už vyššie spomínané lieky, zmena hmotnosti atď.). Ale keď pôjdeš ku gynekológovi, nič tým nepokazíš. Pravdepodobne ťa ubezpečí, že je to v pohode, aspoň budeš mať istotu... Mne meškali raz tiež vyše mesiaca a nepoznám príčinu, hlavné je, že sa to už upravilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
to záleží od toho, kedy menzes dostala prvýkrát, pretože v priebehu 2 rokov od začatia krámov by sa mal cyklus ustáliť, ak nie, je v niečom problém...
Sindy - čo tak gynekológ?
inak mne zvyknu meskavat stale, ale ak si ich mala vzdy pravidelne, a teraz meskaju, moze to mat na svedomi mnozstvo faktorov: choroba-ako si spominala
prechladnutie, cysta na vajecniku, nejake psychicke problemy...
Aj mne meškajú už 18dní