Nedávno pri behaní sa mi stalo, že keď som obiehal dve malé žubrienky, tak jedna z nich za mnou zakričala, že mám pekný zadok. Hovorím jej, že sopľaňa, koľko máš rokov? A ona na to, že trinásť. Iba som neveriacky krútil hlavou. Však by som jej fotrom moho
Mne sa raz stalo na zastávke busu, že ma "balila" 14 ročná. Je to maximálna hanba - sú drzé a riadne v dnešnej dobe - miesto toho aby slušne pozdravili a odišli keď tak
veď práve to mi je na tom divné, že v takom mladom veku si niečo podobné dovolia...sa mi zdá, že keď som ja mal trinásť, tak dievčatá v mojom veku mali v sebe omnoho viac slušnosti ako tieto pubertálne žaby dnes...
@runner7 po mne ide kazdym rokom coraz menej, nechapem ..aha, chapem...teraz su uz "dospele", takze chcu chlapa, ktory v nich prebudi "vasen" a s ktorym budu "primerane" zabezpecene
@runner7 ale to si uvedomia az vtedy, ked zistia aka je idiotina si vyberat chlapa podla kriterii, ake vobec nesuvisia s tym, aky kvalitny moze byt ten-ony vztah..ale chapes, je to in o 10 rokov budu in citlivi chlapci, tak pojdu za nimi...proste mnoho zien si samo moze za to, lebo nevedia co chcu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"i like it"
Je super, že ti zafandilo, keď ti toto povedala trinástka. Cg.
je možné že máš pekný zadok
ale tie dve sa potom isto chichotali
trapky hovorím